ورود به جانویس

چهار قدم ساده بازبینی حساب لینکدین

چهار قدم ساده بازبینی حساب لینکدین
چهار قدم ساده بازبینی حساب لینکدین

لینکدین، بزرگ‌ترین شبکه‌ی اجتماعی حرفه‌ای در دنیاست. با توجه به گزارش منتشر شده توسط datareportal در آپریل ۲۰۲۲، چیزی نزدیک به ۸۲۸.۱ میلیون عضو لینکدین می‌باشند. این یعنی ۱۰.۴ درصد از کل جمعیت کره زمین و ۱۶.۶ درصد از کل کاربران اینترنت. البته که هنوز فاصله زیادی با تعداد کاربران فیس‌بوک دارد (چیزی نزدیک به ۲.۱۴ میلیار!)، اما نمی‌توان اهمیت آن را در نظر نگرفت.

لینکدین تنها مکانی برای استخدام و بارگذاری رزومه نیست، یک شبکه اجتماعی تمام عیار هست که بر روی مسائل شغلی و حرفه‌ای تاکید دارد. هر کسب و کاری که می‌خواهد اشخاص حرفه‌ای را برای شرکت خود جذب کند، باید در لینکدین حضور داشته باشد و هر شخصی که به دنبال پروژه‌های خفن در شرکت‌های خفن‌تر می‌گردد، نباید عضویت در لینکدین را فراموش کند. با این حساب، اوضاع و احوال حساب لینکدین شما چطوریاست؟

شاید وقت آن باشد که یک دستی به سر و روی حساب‌تان بکشید. ما در این مقاله چهار قدم ساده برای بازبینی حساب لینکدین را بیان کرده‌ایم. همراه ما این چهار مرحله را در حساب‌تان پیاده‌سازی کنید و حالی به لینکدن‌تان بدهید.

پیش قدم: راهنمای ساخت پروفایل در لینکدین

شاید بیشتر از هر شبکه اجتماعی دیگر، کامل و خوب بودن پروفایل در لینکدین اهمیت داشته باشد. پروفایل لینکدین در واقع معرف برند شماست و قرار است ارزش‌های بیزینس‌تان و جایگاه آن را در قالب یک معرفی مجازی نشان دهد. این پروفایل باید بتواند افراد و حتی سرمایه‌گذاران را تحت تاثیر قرار دهد. شرایط خیلی جدی‌تر می‌شود اگر که شرکت شما در تجارت B2B فعالیت دارد؛ چرا که لینکدین به عنوان پرطرفدارترین پلتفرم برای بازاریابی B2B شناخته می‌شود.

اگر هنوز پروفایل لینکدین نساخته‌اید، این قسمت برای شماست. می‌توانید به کمک راهنمای لینکدین، یک پروفایل مناسب بسازید. مواردی که باید قبل از ساخت پروفایل در نظر بگیرید:

  • برای ساخت لینکدین نیاز به یک آدرس ایمیل دارید. و تایید ایمیل توسط لینکدین ممکن است مدت زمانی طول بکشد.
  • مطمئن شوید که در حال حاضر برای شرکت‌تان حساب لینکدین ندارید.
  • اگر حساب‌های نامعتبر به اسم برندتان پیدا کردید، حتما گزارش دهید.

قدم اول: مطمئن شوید که پروفایل‌تان تکمیل شده است.

فضای زیادی در پروفایل لینکدین در اختیارتان قرار گرفته تا چشمگیر شوید و برتری خودتان را نشان دهید. پس برای داشتن یک پروفایل مناسب و خوب تلاش کنید و پروفایل‌تان را با اطلاعات بی اهمیت پر نکنید. طبق گزارش لینکدین، آمارها نشان می‌دهد که پروفایل‌هایی که تا مرحله نهایی تکمیل شده‌اند، ۳۰ درصد بازدیدهای هفتگی‌شان افزایش پیدا کرده است.

برای راحت‌تر شدن فرآیند تکمیل پروفایل، نوار سبز رنگ راهنمای لینکدین به کمک کاربران می‌آید و بعد از تکمیل شدن پروسه، از روی صفحه اصلی ناپدید می‌شود. البته اگر یک قسمت از پروفایل‌تان را پاک کنید (مثلا تصویر پروفایل) این نوار سبز رنگ راهنما دوباره باز می‌گردد.

پروفایل شما باید شامل موارد زیر باشد:

  • نوع صنعتی که فعالیت می‌کنید
  • اندازه شرکت
  • URL وب‌سایت
  • توضیحات
  • لوگو
  • آدرس
  • حالت سفارشی
  • پست اول
  • هشتگ‌ها

لینکدین پیشنهاد می‌کند که برای قسمت About و توضیح در خصوص برندتان، این موارد را در نظر بگیرید:

  • بینش. قرار است چه آینده‌ای بسازید؟
  • ماموریت و وظیفه. چگونه به ساخت آینده و پیشرفت در حرفه‌تان‌ کمک خواهید کرد؟
  • ارزش‌ها. شما که هستید و چه ویژگی‌های بارزی دارید؟ شرکت شما چگونه کار می‌کند؟
  • تثبیت موقعیت. چه چیزی برند شما را متمایز می‌کند؟
  • شعار تبلیغاتی. معرفی برند شما در یک جمله.
  • محصولات و خدمات. محصول و خدماتی که ارائه می‌کنید شامل چه مواردی می‌باشد؟

یک راه برای برتری پیدا کردن نسبت به سایر رقبا، استفاده از custom button لینکدین برای اضافه کردن گزینه دعوت به عمل برای صفحه‌تان می‌باشد. این گزینه این امکان را به مخاطبان شما می‌دهد تا به طور مستقیم به سایت، وبلاگ و یا هر صفحه دیگری که مورد نظرتان هست هدایت شوند. می‌توانید به عنوان Super Admin، به این گزینه در صفحه شرکت‌تان دسترسی پیدا کنید. برای دسترسی به آن، بر روی Edit Page کلیک کنید و Buttons را بزنید. با انتخاب این گزینه، می‌توانید یکی از چهار الگوی زیر را انتخاب کنید:

  • Learn More
  • Register
  • Sign up
  • Visit website

و بعد از آن می‌توانید URL مورد نظرتان را در پایین همین قسمت وارد کنید.


قدم دوم: CEO خوب داشته باشید.

همانطور که می‌دانید، کاربران لینکدین می‌توانند با جست‌وجو درباره موضوعات مرتبط با کارتان، شما را در لینکدین پیدا کنند؛ بنابراین، با به کار بستن یک استراتژی مناسب، می‌توانید به راحتی در جست‌وجوهای افراد در سرچ‌های اول قرار گیرید.

همانطور که می‌دانید، URLهای مربوط به شرکت‌ها در لینکدین به صورت:linkedin.com/company/[your company name] می‌باشند. سعی کنید نامی را برای پروفایل شرکت‌تان انتخاب کنید که احتمال بیشتری دارد کاربران آن را سرچ کنند.

در About مربوط به پروفایل‌تان می‌توانید ۲۰۰۰ کاراکتر بنویسید، اما به یاد داشته باشید که تنها ۱۵۶ کاراکتر اول در موتور جست‌وجوی لینکدین نمایش داده می‌شود. سعی کنید از این قسمت به نحو احسنت استفاده کنید. نکته دوم درباره این قسمت، استفاده از کلمات کلیدی می‌باشد؛ کلمات کلیدی تاثیر بسیاری در دیده شدن پروفایل شما خواهند داشت، پس آن‌ها را فراموش نکنید و در متن‌تان به طور طبیعی آن‌ها را به کار برید.

طبق گفته لینکدین، بهتر است صنعت، مکان و تخصص‌های خود را به کلمات کلیدی که قرار است در پروفایل لینکدین‌تان استفاده کنید اضافه کنید.


قدم سوم: بهینه‌سازی تصویر پروفایل در بازبینی حساب لینکدین

شما هم مثل هر کاربر دیگر مایلید تصویرتان در بهترین حالت ممکن باشد، چرا که می‌دانید این تصویر قرار است خیلی‌ها را در نگاه اول علاقه‌مند کند تا سری به پروفایل شما بزنند.

همه برندها باید لوگو و بنر مخصوص به خود را داشته باشند. علاوه بر این باید اندازه تصاویر مخصوص به هر قسمت در لینکدین را بدانید که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:

۱- تصویر لوگوی شرکت در لینکدین

اندازه تصویر لوگو در لینکدین ۳۰۰ در ۳۰۰ پیکسل می‌باشد.

باید لوگوی شرکت را در دو سایز متفاوت در لینکدین آپلود کنید:

  1. لوگوی شرکت که در صفحه اصلی پروفایل قرار می‌گرد باید در اندازه ۳۰۰×۳۰۰ پیکسل، نهایت حجم ۴ مگابایت و با فرمت JPG ،PNG و یا GIF باشد.
  2. لوگوی شرکت در اندازه کوچک‌تر که هنگام سرچ در موتور جست‌وجوی لینکدین نمایش داده می‌شود. این تصویر باید در اندازه ۶۰×۶۰ پیکسل، نهایت حجم ۲ مگابایت و با فرمت JPG PNG و یا GIF باشد.

۲- تصویر کاور در لینکدین

تصویر کاور صفحه لینکدین باید در اندازه ۱۵۳۶ در ۷۶۸ پیکسل باشد.

همانطور که می‌دانید، تصویر کاور، تصویری با عرض کم است که در پس زمینه پروفایل شما به نمایش گذاشته می‌شود. اندازه پیشنهادی برای این تصویر ۷۶۸×۱۵۳۶ پیکسل می‌باشد اما حداقل اندازه ۲۲۰×۱۱۹۲ پیکسل نیز برای این تصویر مناسب است. نهایت حجم این عکس نباید از ۴ مگابایت بیشتر شود و در سه قالبی که برای تصویر لوگو گفته شد، قابل بارگذاری می‌باشد.

به احتمال زیاد شما خودتان در زمان ساخت حساب لینکدین، سایز مربوط به تصاویر را چک کرده‌ای و برای بازرسی و تازه‌سازی حساب‌تان باید روی موارد مهم‌تر مثل مفهومی که تصویر به مخاطبان انتقال می‌دهد تمرکز داشته باشید. توجه کنید که تصویر کاور باید روی برند شما تاکید کند، اما نباید همان تصویر تکراری لوگوی شما باشد. اگر رنگ خاصی در برندتان استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که این رنگ هم در طراحی تصویر کاور لینکدین شما استفاده شده باشد.

می‌توانید از تصویر کاور، برای برجسته‌سازی و نمایش محصولات، خدمات و یا تیم خود استفاده کنید. یا حتی می‌توانید برای نمایش آخرین اتفاقات مهمی که در شرکت شما رخ داده و یا آخرین محصول تولیدی‌تان از آن استفاده کنید.

تعجبی ندارد که حساب خود لینکدین در این پلتفرم از همین نکات استفاده کرده است. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، تصویر کاور با تصویر لوگو یکسان نیست و در تصویر کاور از رنگ آبی و سفید که در لوگو قرار دارد و یک شعار تبلیغاتی استفاده شده است.

لوگو و تصویر کادر صفحه اصلی لینکدین در این پلتفرم

۳- تصویر پست‌هایی که در لینکدین بارگذاری می‌کنید.

به عنوان یک بازبینی، بهتر است که حداقل برای یک بار، پست‌هایی که قبلا در لینکدین بارگذاری کرده‌اید را دوباره بررسی کنید. این بررسی می‌تواند شامل: چک کردن لینک‌های اتصال به وب‌سایت و سایر شبکه‌های اجتماعی، متن‌هایی که نوشته‌اید و تصاویری که بارگذاری کرده‌اید باشد.

اندازه تصویر پیشنهادی (و البته بیشترین سایزی که می‌توانند داشته باشند) برای پست‌های لینکدین ۷۳۶×۱۱۰۴ پیکسل است که البته در نهایت در اندازه ۲۸۹×۵۵۲ نمایش داده می‌شوند. پست‌ها می‌توانند در سه فرمت PNG ،JPG و GIF بارگذاری شوند.


قدم آخر: مطمئن شوید که فالوورهای مرتبط با کسب و کارتان به اندازه کافی در صفحات شما حضور دارند.

لینکدین به شما این امکان را می‌دهد که صفحات مختلفی برای برندتان داشته باشید و آن‌ها را به صورت یک لیست در انتهای پروفایل شما به سایر کاربران نشان می‌دهد. برای نمونه، شرکت لینکدین، خود دارای ۹ صفحه برای بخش‌های مختلف می‌باشد.

امکان داشتن چند قسمت مختلف برای بخش‌های مختلف کاری در لینکدین

بسته به نحوه فعالیت شرکت‌تان ممکن است بخواهید صفحاتی مربوط به شرکت، محصولات و رویدادها ایجاد کنید. اما اگر نمی‌دانید که هر یک از این صفحات باید شامل چه مواردی شود، این قسمت از مقاله را مطالعه کنید:

صفحه شرکت من در لینکدین

این صفحه بر فعالیت‌های کارمندان شرکت متمرکز می‌باشد. طبق آمارهای لینکدین، کارمندان به احتمال ۶۰ درصد بیشتر از افراد عادی با پست‌های همکاران خود تعامل برقرار می‌کنند و هم‌چنین، ۱۴ برابر بیشتر احتمال دارد که پست‌های مربوط به شرکت‌شان را به اشتراک بگذارند. داشتن یک صفحه در لینکدین برای کارمندان، می‌تواند آن‌ها را برای مشارکت بیشتر با محتوای شرکت در لینکدین تشویق کند و هم‌چنین به آن‌ها یک فضای مناسب برای ملحق شدن به مکالماتی که اهمیت بیشتری برای شرکت دارند بدهد.

این صفحه هم‌چنین می‌تواند برای:

  • حمایت از کارمندان و قدردانی از آن‌ها استفاده شود.
  • بارگذاری اطلاعات مفیدی درباره شرایط استخدام، وظایف و حقوق کارمندان شرکت از این پیج استفاده شود.
  • درباره محتوا‌های بارگذاری شده توسط شرکت گفت‌وگو انجام شود.
  • بررسی پیشنهادات و نظرات کارمندان استفاده شود.

البته باید توجه داشته باشید که ساخت این پیج، برای شرکت‌های کوچک توصیه نمی‌شود. برای ساخت پیج مخصوص به کارمندان، باید حداقل ۲۰۰ کارمند در شرکت شما مشغول به کار باشند.

صفحه مربوط به محصولات در لینکدین

این صفحه برای پیدا کردن افرادی که به دنبال محصولاتی می‌گردند که شما هم آن‌ها را تولید می‌کنید، بسیار مناسب می‌باشد. این صفحه باید مرتبا به روز رسانی شود و اطلاعات مفیدی درباره هر یک از محصولات و خدمات شما در اختیار مخاطبان قرار دهد.

می‌توانید از این پیج برای نمایش رضایت مشتری‌ها، نظرات آن‌ها، بهترین مشتری‌هایی که دارید، معرفی سایر راه‌های ارتباطی با شرکت، نمایش اقدامات شایسته‌ای که انجام داده‌اید و هم‌چنین دعوت به همکاری و مشارکت مشتری‌ها با شرکت، استفاده کنید.

لینکدین، پیج‌های محصولات را به عنوان بهترین مکان برای بازاریابی، ارتباط مشتری‌ها با افراد متخصص و اشتراک‌گذاری نظرات مشتری‌ها معرفی می‌کند.

از آنجایی که این صفحه مستقیما با مشتری‌ها در ارتباط است، نباید آن‌ را بدون فعالیت رها کنید! این صفحه باید مرتبا توسط یکی از کارکنان شرکت شما بازبینی شود و اطلاعات به روز شده در آن بارگذاری شود.

صفحه مربوط به رویدادها

می‌توانید از این صفحه برای یادآوری و معرفی رویدادهایی که توسط شرکت شما انجام می‌شود و می‌تواند برای مشتری‌ها و یا کارمندان‌تان جالب باشد استفاده کنید؛ مثلا کارگاه‌های آنلاین، جلسات، سمینارها و… . علاوه بر این، این صفحه می‌تواند به سایر کاربران لینکدین نیز برای پیوستن به افراد و کلاس‌ها کمک کند.

این صفحه نیازی به بازرسی مرتب مانند صفحه مربوط به محصولات شرکت ندارد؛ تنها کافی‌ست هر مدت زمانی یکبار برای حذف کردن پست‌ها و اطلاعات مربوط به رویدادهای قدیمی اقدام کنید.

آنالیز پست‌ها و کمپین‌های تبلیغاتی که ایجاد کرده‌اید در لینکدین

۱- داده‌های مربوط به پست‌های خود را جمع آوری کنید.

با بررسی ابزار آنالیز لینکدین‌تان شروع کنید و اطلاعات به روز شده‌ای که از زمان بازبینی قبلی تا کنون وجود دارد را جمع‌آوری کنید.

۲- بررسی کنید که چه کارهایی برای شما جواب می‌دهد و چه اقداماتی نه!

اطلاعاتی که جمع‌آوری کرده‌اید را با دقت بررسی کنید؛ کدام موارد توجه مخاطبان را بیشتر جلب کرده است؟ کدام یک کمترین تعاملات را داشته است؟ سپس سعی کنید تعیین کنید که چه چیزی باعث موفقیت یک سری از محتواهای‌تان و چه عواملی منجر به دیده نشدن پست‌های دیگرتان شده است.

۳- آیا دارید در زمان‌های مناسب پست گذاشتن در لینکدین محتوا بارگذاری می‌کنید؟

ما قبلا درباره بهترین زمان‌های پست گذاشتن در لینکدین توضیح داده‌ایم. طبق مطالعات انجام شده بهترین زمان‌های پست گذاشتن در لینکدین اواسط هفته می‌باشد و پست‌هایی که در تعطیلات آخر هفته و شنبه‌ها (شروع روزهای کاری) بارگذاری می‌شوند، کمترین بازدیدها را خواهند خورد.

۴- بررسی کنید چه کسانی با محتوای شما تعامل برقرار کرده‌اند.

می‌توانید از ابزارهای آنالیز لینکدین برای بررسی موفقیت کمپین‌های تبلیغاتی‌تان و بررسی افرادی که با این محتواها ارتباط برقرار کرده‌اند استفاده کنید. در این ابزارها می‌توانید خریدها، تعداد کلیک‌ها، لایک‌ها، کامنت‌ها و… را بررسی کنید.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌بندی‌ها