ورود به جانویس

YouTube Studio: راه میانبر برای موفقیت در یوتیوب

YouTube Studio
YouTube Studio

YouTube Creator Studio، پشتوانه‌ای برای کانال یوتیوب است. در واقع مکانی برای اندازه‌گیری، بهینه‌سازی و بهبود عملکرد ویدئوهایتان.

چیزی که در یوتیوب وجود دارد، از لذت‌های شنیداری گرفته تا آموزش‌های مختلف برای هر موضوعی، همه را شیفته این پلتفرم کرده است. یوتیوب به طور تدریجی تکامل‌یافت و به دومین وب‌سایت پربازدید در جهان تبدیل شد. همین رتبه دوم بودن در جهان، باعث می‌شود که مکان مناسبی برای ایجاد مخاطب، تبلیغ کسب‌وکار و افزایش رشد برندتان باشد.

مهم نیست که یک برند معتبر باشید و یا یک یوتیوبر تازه‌کار، یادگیری YouTube Creator Studio، می‌تواند به رشد کانالتان در یوتیوب کمک کند و ابزار ارزشمندی برای موفقیتتان است.


YouTube Creator Studio چیست؟

در واقع YouTube Creator Studio جایی است که می‌توانید ویدئوها را مدیریت کنید، عملکرد کانال خود را تجزیه‌وتحلیل کنید، به نظراتی که دریافت کرده‌اید پاسخ دهید و با افزودن تبلیغات به کانال خود شروع به کسب درآمد از یوتیوب کنید. YouTube Creator Studio را به‌عنوان یک پشتوانه برای کانال خود در نظر بگیرید زیرا جایی برای اندازه‌گیری، بهینه‌سازی و بهبود ویدئوهایتان برای عملکرد بهتر و رشد است.

به عبارت دیگر؛ چیزی شبیه گوگل آنالیتیکس (ابزار تجزیه و تحلیل سایت)، اما برای ویدئو.


YouTube Creator Studio کجا قرار دارد؟

به سایت یوتیوب بروید و مراحل زیر را طی کنید:

  1. روی نام اکانتتان در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید.
  2. Youtube Studio را از منوی کشویی انتخاب کنید.
  3. با مرور زبانه‌های سمت چپ صفحه، گزینه Studio را انتخاب کنید.

نحوه استفاده از YouTube Creator Studio:

در ابتدا باید بخش به بخش YouTube Creator Studio را بررسی کنیم و سپس توضیح خواهیم داد که چگونه قسمت‌های مختلف می‌توانند به شما در رشد کانال یوتیوبتان کمک کنند.


داشبورد

داشبورد صفحه اصلی YouTube Studio است که با جدیدترین معیارهای کارایی ویدئو، نظرات اخیر، تخلفات کانال و اخبار یوتیوب که به‌عنوان ابزارهای مختلف در محیط کاربری نمایش داده می‌شوند و در آن می‌توانید نمایی کلی از عملکرد کانال یوتیوبتان دریافت کنید.

Youtube Studio 

محتوا

محتوا یا اسم قدیمی‌ترش video manager، مکان موردنظر برای همه چیزهای مرتبط با ویدئو است. در این قسمت، می‌توانید همه آپلودهای ویدئوی خود (عمومی، فهرست‌نشده و خصوصی) را مشاهده کنید، همچنین می‌توانید ویژگی‌هایی مانند کسب درآمد را فعال کنید و نکات کلیدی برای بهینه‌سازی محتوای ویدئویتان را استفاده کنید.


چگونه ویدئوهای یوتیوب خود را بهینه کنیم؟

هنگامی که یک ویدئو را در یوتیوب آپلود کردید، می‌توانید نحوه نمایش ویدئو را ویرایش و بهینه‌سازی کنید تا براساس الگوریتم، یوتیوب بیشتر آن را نشان دهد.

برای ویرایش ویدئو مراحل زیر را انجام دهید:

  1. در قسمت تب محتوا، پیمایش کنید و روی یک ویدئو نگه دارید تا نماد قلم ظاهر شود.
  2. روی نماد قلم کلیک کنید تا صفحه ویرایشگر ویدئو باز شود.
  3. پس از واردشدن به ویرایشگر، می‌توانید جزئیات ویدئوی خود را تغییر دهید تا به یوتیوب در رتبه‌بندی ویدئوهای شما کمک کند و با این روش توجه بیشتری نسبت به محتوای خود دارید.

در اینجا یک مرور کلی از عناصر متاداده است که می‌توانید بهینه‌سازی کنید:

عنوان ویدئوی خود را ویرایش کنید.

عنوان جذاب برای ویدئوی یوتیوب، یک تاکتیک عالی برای بازدید و رشد بیشتر در این پلتفرم است. توجه داشته باشید که کلمات کلیدی مناسبی را در عنوان ویدئوی خود قرار دهید و به یاد داشته باشید که عناوین هوشمندانه و جذاب بینندگان بیشتری را جذب می‌کنند.

توضیحات ویدئوی خود را ویرایش کنید.

برای تشویق بینندگان به کلیک کردن و مشاهده ویدئویتان، توضیحاتی در مورد ویدئو به مخاطبان ارائه دهید. به طور مثال، عنوان یک ویدئو باید شامل کلمات کلیدی باشد که مخاطبان شما در یوتیوب آن را جستجو می‌کنند.

Thumbnail ویدئوی خود را تغییر دهید.

Thumbnail می‌تواند تأثیر زیادی در جذب کاربران داشته باشد. استفاده از یک تصویر کوچک و جذاب می‌تواند به‌عنوان فرصتی برای بیان دقیق موضوع باشد. در نظر بگیرید که چرا یک بیننده باید ویدئوی شما را در بین ویدئوی دیگران انتخاب کند.

YouTube Studio

به ویدئوی خود برچسب اضافه کنید.

برچسب‌ها به بینندگان کمک می‌کنند تا محتوای شما را بهتر پیدا کنند. از کلمات کلیدی مرتبط با محتوایتان استفاده کنید.

ویدئوی خود را دسته‌بندی کنید.

یک دسته‌بندی به ویدئوی خود اضافه کنید که به محتوا مربوط می‌شود. هر چند که دسته‌بندی بر نحوه رتبه‌بندی ویدئوی شما توسط یوتیوب تأثیر زیادی ندارد اما به افزایش کاربرانی که دسته‌ها را سرچ می‌کنند و ویدئو شما را پیدا می‌کنند، کمک می‌کند.

نکته مهم: اگر ویدئوی شما در جایگاه ویژه‌ای قرار دارد، آن را به این صورت دسته‌بندی کنید. دسته‌های نیچ شانس بیشتری برای بازدید دارند زیرا شما با دسته‌بندی معروفی مانند وبلاگ‌های شخصی یا سفر رقابت نمی‌کنید.


کارایی دیگر تب محتوا

غیر از بهینه‌سازی ویدئوی، بخش محتوا به شما این امکان را می‌دهد تا از محتوای ویدئویی خود کسب درآمد کنید.

برای یادگیری کسب درآمد از یوتیوب برای ویدئوهای خاص، این مراحل را دنبال کنید:

  1. ویدئویی را که می‌خواهید از آن کسب درآمد کنید، انتخاب کنید.
  2. در بخش کسب درآمد، منوی روشن یا خاموش را انتخاب کنید.

لیست‌های پخش

اگر بخواهید به محتوای یوتیوب خود توجه بیشتری داشته باشید باید برای سازماندهی، ایجاد و ویرایش لیست‌های پخش خود، به برگه لیست پخش (Playlist) بروید. فهرست‌های پخش نقش مهمی در رشد شما دارند زیرا بر زمان تماشا تأثیر می‌گذارند، معیاری که یوتیوب برای رتبه‌بندی محتوای ویدئو از آن استفاده می‌کند.

فهرست‌های پخش و زمان تماشا، بسیار مهم هستند زیرا فهرست‌های پخش به‌صورت خودکار پخش می‌شوند و به این معنی است که وقتی بیننده تماشای یک ویدئو را تمام کرد، ویدئوی دیگر به طور خودکار شروع می‌شود و مدت زمان تماشا را افزایش می‌دهد.

نکته مهم: یوتیوب به شما این امکان را می‌دهد تا محتوای مرتبط را در انتهای ویدئوها لینک کنید. برای افزایش زمان تماشای کانالتان، با استفاده از این ویژگی ویدئوی خود را به یک لیست پخش دیگر لینک دهید.


آنالیز کردن

YouTube Studio سرشار از تجزیه و تحلیل‌هایی است که به شما کمک می‌کند بفهمید چه چیزی در محتوای ویدئوی شما بهتر کار می‌کند و چه چیزی در آن وجود ندارد تا بتوانید با این اطلاعات، تصمیم درستی بگیرید.

دو معیار اساسی که بر نحوه رتبه‌بندی محتوای ویدئویی یوتیوب تأثیر می‌گذارند، عبارتند از:

  1. حفظ مخاطب
  2. زمان تماشا

بنابراین، وقتی به دنبال رشد کانال خود هستید، به هر دوی این موارد توجه کنید.


حفظ مخاطب

حفظ مخاطب نشان می‌دهد که چند بیننده پس از پخش، به تماشای ویدئوی شما ادامه می‌دهند. پس از ۱۵ ثانیه، اگر بیننده روی ویدئوی شما کلیک کرده باشد، یوتیوب تعداد این افراد را اندازه‌گیری می‌کند.

حفظ مخاطب در یوتیوب بسیار مهم است زیرا نقاط موردعلاقه در ویدئوی شما را ردیابی می‌کند و زمانی را نشان می‌دهد که بینندگان بیخیال محتوایتان شده‌اند.

اندازه‌گیری این معیار نشان می‌دهد که چه زمانی مخاطبان با محتوایتان درگیر شده‌اند و به شما این امکان را می‌دهد تا دلیل این امر را تحلیل کنید. به‌عنوان‌مثال، آیا مقدمه شما طولانی است؟ یا اینکه وقتی موضوع را تغییر می‌دهید بینندگان دیگر میلی به تماشای ویدئویتان ندارند و یا اینکه CTA (دعوت به اقدام) را خیلی زود در ویدئو معرفی می‌کنید؟

YouTube Studio

چگونه مخاطب را در یوتیوب حفظ کنیم؟

  • مقدمه خود را مشخص کنید. یک مقدمه جذاب برای ویدئوی خود درست کنید و به‌ اندازه کافی علاقه بیننده را برانگیزید.
  • شوخی کنید. با شوخی به مخاطبان خود بگویید که چرا باید ویدئو شما را ببینند.
  • خلاق باشید. با تغییراتی مانند زوایای مختلف دوربین، تنوع در موسیقی و تصاویر هیجان‌انگیز کاری کنید تا بینندگان خود را از همان اول جذب محتوای خود کنید.

ترفند دیدن کانال یوتیوب توسط کاربران

  1. تب آنالیز را در سمت چپ صفحه YouTube Studio انتخاب کنید.
  2. روی ویدئویی که می‌خواهید آنالیز کنید کلیک کنید.
  3. برای مشاهده معیارهای حفظ مخاطب، به قسمت پایین بروید.

زمان تماشا

زمان تماشا به کل مدت زمانی که مردم صرف تماشای ویدئوهای شما در یوتیوب می‌کنند می‌گویند. به عبارت دیگر؛ یوتیوب از زمان تماشا به‌عنوان عاملی برای رتبه‌بندی محتوا استفاده می‌کند؛ بنابراین، باید به دنبال فرصت‌هایی برای افزایش این معیار باشید تا بر رتبه‌بندی محتوایتان تأثیر بگذارید و بتوانید کانال یوتیوبتان را رشد دهید.


افزایش زمان تماشای ویدئوی یوتیوب توسط کاربران

  1. مشترکین خود را افزایش دهید. هرچه تعداد مشترکین بیشتری داشته باشید، احتمال بیشتری دارد که محتوای ویدئویتان را تماشا کنند و معیار زمان تماشای شما را افزایش دهند. یک CTA (دعوت به اقدام) در ویدئوهای خود قرار دهید تا از بینندگان بخواهید در کانال شما مشترک شوند.
  2. محتوای باکیفیت ایجاد کنید. محتوای باکیفیت بالا که با نیازهای مخاطبان همخوانی دارد، تولید کنید.
  3. ویدئوی خود را کوتاه بسازید. راه درست برای افزایش زمان تماشا، انتشار ویدئوهای کوتاه‌تر است زیرا بینندگان دامنه توجه محدودی دارند، بنابراین ویدئوهای خود را کوتاه و مختصر بسازید تا آنها را تشویق کنید که تا آخر آن را تماشا کنند.

YouTube Creator Studio

چگونه زمان تماشای کانال خود را ببینیم؟

  1. تب آنالیز را در سمت چپ صفحه YouTube Studio انتخاب کنید.
  2. روی ویدئویی که می‌خواهید آنالیز کنید کلیک کنید.
  3. برای مشاهده این معیار روی زمان تماشا (hours) کلیک کنید.

نظرات

یوتیوب یک پلتفرم ویدئویی است و مهم است که تعامل با کاربران در کانال خود ایجاد کنید. از برگه نظرات در YouTube Creator Studio برای پاسخ سریع به نظرات استفاده کنید.

یوتیوب همچنین فیلتری در بخش نظرات دارد که نه‌تنها هرزنامه‌ها را حذف می‌کند، بلکه به شما این امکان را می‌دهد تا نظرات را بر اساس تعداد مشترکین، اینکه نظر حاوی یک سؤال باشد و وضعیت پاسخ فیلتر کنید.

نکته مهم: نظرات را فیلتر کنید تا افرادی را با تعداد مشترکین بالا که به محتوای شما علاقه‌مند هستند پیدا کنید و برای کمک به رشد کانال خود برای همکاری در آینده سؤال کنید.


زیرنویس ها

زیرنویس‌ها به ویدئوی شما برای حفظ و جذب بینندگان کمک می‌کند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۹ توسط Verizon انجام شد، نشان داد که ۸۰٪ از کاربران احتمال دارد که یک ویدئو را در صورت دردسترس‌بودن زیرنویس تماشا کنند و ۶۹٪ ویدئو را با صدای خاموش در مکان‌های عمومی و ۲۵٪ با صدای خاموش در مکان‌های خصوصی تماشا می‌کنند.

علاوه بر این، چون برخی از افراد مشکل شنوایی دارند. با افزودن زیرنویس به ویدئوهای خود، محتوای ویدئوی خود را در دسترس همه قرار می‌دهید و این به شما کمک می‌کند تا کانال خود را بیش‌ازپیش رشد دهید.


کپی‌رایت

این موضوع برای خیلی از افراد جالب نیست، اما باید بدانید که هنگام ساختن و رشد کانال یوتیوب خود باید از قانون کپی رایت آگاه باشید.

در بخش کپی رایت، می‌توانید درخواستی برای حذف مطالبتان بدون حق کپی رایت به یوتیوب ارسال کنید. به‌عنوان‌مثال، شما یک ویدئوی جدید در موردمسائل اجتماعی درست کرده‌اید که کاربر دیگری آن را دانلود کرده و در کانال خود بازنشر کرده است. استفاده از ویدئویتان توسط آن کاربر یک تخلف است.

یوتیوب ابزارهایی برای گزارش دادن و حذف ویدئوهایی که حق کپی رایت را نقض می‌کنند، به شما می‌دهد تا بتوانید کانال خود را به طور واقعی متعلق به خودتان بدانید و بدون اینکه شخص دیگری ویدئوهای شما را از بین ببرد، نام تجاری خود را بسازید.


کسب درآمد

تبدیل‌شدن به یک یوتیوبر و کسب درآمد از محتوای ویدئویی راهی هیجان‌انگیز برای به‌دست‌آوردن درآمد دلاری است.

اما، چند کار وجود دارد که باید قبل از تبدیل‌شدن به یک یوتیوبر انجام دهید:

  • بیش از ۱۰۰۰ مشترک داشته باشید.
  • بیش از ۴۰۰۰ ساعت تماشا در ۱۲ ماه گذشته داشته باشید.
  • در کشوری زندگی کنید که برنامه یوتیوب در آن فیلتر نباشد.
  • سابقه هیچ تخلفی در کانال خود نداشته باشید.
  • حساب AdSense مرتبط داشته باشید.

اگر همه کادرها را علامت زده‌اید به تب کسب درآمد بروید تا مروری بر نحوه شروع کسب درآمد از کانال خود داشته باشید. گزینه‌هایی برای سرچ تبلیغات، ایجاد و فروش کالا و راه‌اندازی عضویت در کانال خواهید داشت.


سفارشی‌سازی

برندینگ اغلب نحوه تمایز بین محصولات مختلف (مثلاً کوکاکولا در مقابل پپسی) است و به ایجاد کسب‌وکار در یک بازار کمک می‌کند. شرکت‌ها اغلب برندسازی بصری صحیح را در تمام شبکه‌های اجتماعی خود استفاده می‌کنند و اغلب لحن خاصی دارند که نحوه ارتباط آنها را تعیین می‌کند.

یوتیوب نیز از این قاعده مستثنی نیست. اگر می‌خواهید کانال خود را رشد دهید، باید یک برند قوی ایجاد کنید، و تب سفارشی‌سازی مکانی برای انجام این کار است.


چیدمان

شما می‌توانید چند چیز را در بخش طرح‌بندی (layout) تغییر دهید تا برندسازی برای کانال خود را ارتقا دهید. به عنوان مثال، می‌توانید یک نور افکن (Spotlight) ویدئویی، اولین ویدئویی که شخصی در بدو ورود می‌بیند، اضافه کنید. یوتیوب به شما این امکان را می‌دهد که بسته به اینکه بازدیدکننده مشترک باشد یا خیر، یک ویدئو متفاوت را ببیند.

برای افرادی که مشترک نیستند و همچنین برای افرادی که تازه مشترک شدند، بهتر است یک ویدئوی مقدماتی درست کنید که در آن توضیحاتی در مورد کانال، نوع ویدئوهایی که ایجاد می‌کنید و یک CTA که از آن‌ها بخواهید مشترک شوند، گفته شود.

برای مخاطبانتان جدیدترین ویدئوی منتشر شده خود را بفرستید. می‌توانید با افزودن بخش‌های ویژه، به‌عنوان‌مثال، ویدئوهای محبوب، فهرست‌های پخش، یا لینک دادن به کانال‌های دیگر، صفحه اصلی کانال یوتیوبتان را سفارشی‌تر کنید.


برندینگ

با دیگران فرق داشته باشید و عناصر برندسازی خاصی را به کانالتان اضافه کنید. به طور مثال، می‌توانید یک تصویر پروفایل، طراحی بنر خاص و واترمارک اضافه کنید تا به متمایزکردن کانال خود از رقبایتان کمک کرده باشید.


اطلاعات پایه

در تب اطلاعات اولیه، می‌توانید این ویژگی‌ها را ویرایش کنید و لینک‌هایی اضافه کنید تا مخاطبان خود را به سایر شبکه‌های اجتماعی یا وب‌سایتتان راهنمایی کنید.


کتابخانه صوتی

تب کتابخانه صوتی در YouTube Creator Studio مکانی برای دریافت موسیقی و افکت‌های صوتی رایگان برای ویدئوهایی است که از آن‌ها کسب درآمد می‌کنید. این کار می‌تواند به رشد کانالتان کمک زیادی کند.


نتیجه گیری

یوتیوب یک پلتفرم عالی برای کسب درآمد دلاری است. اگر شما نیز به درآمد دلاری از این پلتفرم محبوب فکر کرده‌اید وقت آن رسیده که دست‌به‌کار شوید.

امیدوارم که این مقاله توانسته باشد به شما کمک زیادی در یادگیری YouTube Creator Studio کرده باشد. ما بی‌صبرانه منتظر نظراتتان در مورد این مقاله هستیم.

نسرین نیک‌نژاد

من نسرین هستم.
ورزشکاری که عاشق نوشتن هست و یا نویسنده‌ای که عاشق ورزش کردن.

به هرحال به دنیای پر از دویدن و نوشتن من خوش آمدید.❤❤❤

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌بندی‌ها