skip to Main Content

آموزش دیلیت اکانت اینستاگرام

آموزش دیلیت اکانت اینستاگرام

دلایل متعددی وجود دارد که افراد اقدام به دیلیت اکانت اینستاگرام، این شبکه‌ی اجتماعی پرمخاطب می‌کنند. اگر به هر دلیلی قصد حذف اکانت اینستاگرام خود را دارید ادامه‌ی این مقاله برای شما مفید خواهد بود.

در این مقاله حذف اکانت اینستاگرام یا همان دیلیت اکانت اینستاگرام را به شما آموزش می‌دهیم:

دیلیت اکانت اینستاگرام با دی اکتیو کردن آن چه تفاوتی دارد؟

شما می‌توانید ماه‌ها اکانت خود را دی اکتیو کنید و هر زمان که خواستید برگردید. با دی اکتیو کردن اکانت هیچ محتوایی در پیج شما تغییر نمی‌کند. به طور کلی دی اکتیو کردن این معنا را می‌دهد که، شما به صورت موقت اکانت خود را حذف کرده‌اید. اما دیلیت اکانت، حذف دائمی اکانت مورد نظرتان می‌باشد و شما تنها یک ماه فرصت بازگشت دارید.

برای دیلیت اکانت اینستاگرام باید رمز خود را به خاطر داشته باشید. اگر رمز خود را به هر دلیلی فراموش کرده‌اید، نگران نباشید! با انجام مراحل زیر به راحتی می‌توانید پسورد خود را ریست کنید:

ابتدا وارد اکانت مورد نظرتان شوید. به قسمت تنظیمات و یا همان Settings بروید، گزینه‌ی Security و پس از آن گزینه‌ی Password را انتخاب کنید. در صفحه‌ای که برایتان باز می‌شود،  پایین سه مستطیل، گزینه‌ی ?Forgot Password را لمس کنید. یک ایمیل برایتان ارسال می‌شود. در ایمیل ارسالی گزینه‌ی Reset Password را انتخاب کنید و در صفحه‌ای که برایتان باز می‌شود، رمز جدید خود را وارد کنید.

حال که به رمز خود دسترسی پیدا کرده‌اید می‌توانید برای دیلیت اکانت پیجتان اقدام کنید.

مراحل دیلیت اکانت اینستاگرام

برای دیلیت کردن اکانت اینستاگرام ابتدا وارد سایت اینستاگرام شوید و در صفحه‌ای که برایتان باز می‌شود Username و Password خود را وارد کنید. پس از آن که اطلاعات خواسته شده را وارد کردید، مستقیما وارد صفحه‌ی دیلیت اکانت می‌شوید. در این مرحله اینستاگرام دلیل حذف اکانت اینستاگرامتان را از شما می‌پرسد. اگر می‌خواهید در ادامه با هیج گزینه‌ی اضافی رو به رو نشوید، گزینه‌ی Something else را انتخاب کنید. سپس رمز پیج خود را وارد کنید و روی Delete بزنید. حال کافیست در نیم صفحه‌ی باز شده‌، گزینه‌ی‌ Ok را انتخاب کنید و اکانت اینستاگرام شما حذف می‌شود.

دقت داشته‌ باشید که در بعضی مواقع برای وارد شدن به سایت دیلیت اکانت، نیاز به ابزارهایی برای تغییر آی پی دارید.

مراحل دیلیت اکانت اینستاگرام

قبل از دیلیت اکانت اینستاگرام به نکات زیر توجه کنید:

۱) اگر بعد از دیلیت کردن اینستاگرام، همچنان آیدی شما در قسمت سرچ اینستاگرام مشاهده می‌شود، نگران نشوید چرا که مدت کوتاهی طول می‌کشد تا اطلاعات شما به طور کامل از اینستاگرام پاک شود.

۲) فرآیند دیلیت اکانت اینستاگرام در اینستاگرام فارسی، انگلیسی و بیشتر نسخه‌های غیر رسمی اینستاگرام دقیقا مشابه هم می‌باشد. همچنین مراحل انجام حذف اکانت اینستاگرام در گوشی‌های اندروید و آیفون نیز تفاوتی ندارند.

۳) اگر آیدی پیجتان برایتان اهمیت دارد، قبل از دیلیت اکانت، آن را عوض کنید زیرا اینستاگرام این اجازه را نمی دهند دیگر شخصی با این آیدی، پیج جدیدی ایجاد کند.

۴) معمولا اینستاگرام اولین اکانت ثبت شده روی ایمیل را به عنوان اکانت اصلی مربوط به آن ایمیل می‌شناسد. پس اگر می‌خواهید با همان ایمیل پیج دیگری ایجاد کنید، قبل از دیلیت اکانت ایمیل مورد نظر را عوض کنید.

مراحل بازگردانی پیچ بعد از دیلیت اکانت اینستاگرام

همانطور که گفتیم، بعد از دیلیت اکانت اینستاگرام شما یک ماه فرصت دارید برگردید.

برای بازیابی اکانت خود کافیست مراحل زیر را طی کنید:

پس از وارد شدن به اپلیکیشن اینستاگرام، نام کاربری و رمز عبور پیچ حذف شده را وارد کنید. در این مرحله اینستاگرام به شما هشدار می‌دهد و یادآوری می‌کند این پیج در حال حذف شدن می‌باشد و آیا شما مایلید پیج خود را بازگردانید یا خیر؟

در صورتی که مایل به بازگشت بودید گزینه‌ی Keep Account را انتخاب کنید در غیر این صورت Back to Login page را لمس کنید.

بدین صورت شما توانستید اکانت خود را بازیابی کنید.

در این مقاله صفر تا صد حذف اکانت اینستاگرام که برای بسیاری از کاربران دشوار است آموزش دادیم.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *