ورود به جانویس

با این شش استراتژی کسب و کارتان در لینکدین می‌درخشد!

با این شش استراتژی کسب و کارتان در لینکدین می‌درخشد!
با این شش استراتژی کسب و کارتان در لینکدین می‌درخشد!

زمانی که صحبت از فروش‌ اینترنتی در شبکه‌‌های اجتماعی می‌شود، لینکدین جزء اولین گزینه‌هایی که به ذهن شما می‌آید نیست. با این حال جالب است بدانید، بیش از ۷۶٪ از خریداران، آماده برقراری ارتباط با فروشنده‌ها از طریق لینکدین هستند؛ همین امر، لینکدین را به یک محل عالی برای ارائه آگهی تبدیل می‌کند؛ اما استراتژی کسب و کارتان در لینکدین چطور باید باشد؟ با ما همراه باشید تا با نکات مهم، جهت گسترش کسب و کار در لینکدین آشنا شوید.

چرا کسب و کار در لینکدین؟

لینکدین با نزدیک به ۷۴۰ میلیون کاربر در سطح جهانی، که تقریبا همه با اهداف تجاری و مرتبط با کسب و کار و شغل خود در آن حضور دارند، یک جامعه‌ی حرفه‌ای تشکیل داده است. هم‌چنین بیش از ۷۰٪ از فروشندگان و ارائه‌دهندگان خدمات نیز در این پلتفرم فعال هستند. این تعداد مخاطب و فعال در زمینه فروش محصولات، موقعیت مناسبی برای شماست تا خودی نشان دهید!

علاوه براین، لینکدین ویژگی‌ها و قابلیت‌های بسیاری دارد که برای بازاریابی و ارزیابی عملکرد مناسب هستند.

با داشتن یک استراتژی درست، لینکدین به یک ابزار قدرتمند برای افزایش آگاهی افراد از برند شما تبدیل می‌شود و در نتیجه‌ی آن، فروش محصولات بیشتر می‌شود. ما در این مقاله قصد داریم شش نکته اساسی برای داشتن یک استراتژی کارآمد و منحصر به فرد، جهت فروش محصولات در لینکدین را بیان ‌کنیم.

۱- پروفایل تاثیرگذاری داشته باشید.

اولین موردی که در لینکدین یا هر پلتفرم دیگری به چشم مخاطبان می‌آید، مطالب گفته شده در پروفایل و هم‌چنین چیدمان آن می‌باشد؛ صفحه شما مانند یک فروشگاه مجازی برای نمایش محصولات یا خدماتی‌ست که ارائه می‌کنید، پس داشتن یک پروفایل جذاب و حرفه‌ای اولین نکته‌ایست که باید رعایت کنید.

سعی کنید یک خلاصه واضح و جذاب درباره برند خود تهیه کنید و از لوگو یا تصویر مناسب با کسب و کار خود در پروفایل استفاده کنید. همچنین از کلمات کلیدی بیشتری در پروفایل خود استفاده کنید، این کار به بازدید بیشتر از صفحه‌تان کمک می‌کند.

۲- مطالب مفیدِ مرتبط تولید کنید.

تولید محتوا یک رکن اساسی در بازاریابی به حساب می‌آید. هرچه محتوای تولیدی با موضوعات کسب و کار شما مرتبط‌تر باشد، احتمال ارتباط برقرار کردن با خریداران بیشتر می‌شود. در واقع، با ارائه مطالب تخصصی در زمینه‌هایی که در آن‌ها فعالیت دارید، کسب و کار خود را به عنوان یک مرجع مسلط و حرفه‌ای معرفی می‌کنید.

اگر موضوع مناسبی برای تولید محتوا ندارید، می‌توانید از موضوعات پیشنهادی لینکدین استفاده کنید؛ این‌ موضوعات پیشنهادی، مسائلی‌اند که افراد مرتبط با کسب و کار شما درگیر آن‌ها هستند.

۳- پست‌هایتان را سروسامان دهید.

  • داشتن یک برنامه زمانی منظم برای قرار دادن پست‌ها در صفحه‌تان، یک امر مهم در جلب نظر مخاطبان می‌باشد. پس نکته اولی که باید آن را رعایت کنید، داشتن یک برنامه ثابت و منظم است.
  • قدم بعدی، استفاده از امکاناتی مثل تگ کردن، استفاده از کلمات کلیدی و هشتگ گذاری‌ست؛ با این کارها افراد به راحتی می‌توانند محتوای شما را پیدا کنند و با کسب و کار شما آشنا شوند. جالب است بدانید، پست‌هایی که دارای هشتگ هستند، ۳۸٪ بیشتر از پست‌های بدون هشتگ دیده می‌شوند.
  • با کمی گردش در لینکدین، متوجه می‌شوید که چه موضوعاتی بیشتر سر و صدا می‌کنند، پس می‌توانید از این موضوعات نیز در پست‌های بعدی خود استفاده کنید.
  • تا حد ممکن سعی کنید تعامل مخاطبان را افزایش دهید و به روش‌های گوناگون آن‌ها را به لایک کردن، نظر دادن و یا اشتراک‌گذاری پست‌ها تشویق کنید.

۴- از سرچ لینکدین استفاده کنید.

لینکدین فیلترهای جست‌وجوی متفاوتی را برای کاربران ایجاد کرده است که به کمک آن، یافتن افرادی که ممکن است به کسب و کار شما علاقه داشته باشند راحت‌تر می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد: افرادی که ارتباط متقابل در لینکدین برقرار کرده‌اند، پنج برابر بیشتر از بقیه افراد به بستن قراردادهای کاری رسیده‌اند.

از سرچ لینکدین استفاده کنید

LinkedIn Sales Navigator، امکانی در لینکدین است که به شما اجازه می‌دهد سرچ‌های تخصصی‌تری داشته باشید. از جمله فیلترهای اضافی در این قسمت، جست‌وجو تخصصی‌تر در مدل شرکت‌ها، پتانسیل فروش و مواردی دیگر می‌باشد، که البته این قسمت رایگان نیست و احتیاج به فعالسازی دارد.

۵- درخواست‌های ارتباط تاثیرگذار بفرستید.

اگر می‌خواهید افراد را با کسب و کارتان آشنا کنید و آن‌ها را تشویق به دنبال کردن خود کنید، بهتر است روی این قسمت، یعنی متن درخواست، دقت بیشتری داشته باشید؛ بهترین درخواست‌های ارتباطی آن‌هایی هستند که در ابتدا کاملا مودبانه و با احترام باشند، سپس باید سعی کنید درخواست ارتباط شما مشکلات نگارشی و نوشتاری نداشته باشد، هم‌چنین سعی کنید یک متن خلاصه و مفید داشته باشید تا مخاطب برای خواندن آن زمان بگذارد.

نکته: برای ارسال درخواست‌هایی با بیش از ۳۰۰ کاراکتر، می‌توانید از قابلیت Linkedin InMail استفاده کنید.

۶- عملکرد خود را بررسی کنید.

لینکدین یک قابلیت به نام LinkedIn Social Selling Index (SSI) دارد، که به کمک آن می‌توانید از عملکرد خود در فروش محصولات یا خدمات آگاه شوید و در جهت بهبود آن تلاش کنید.

نهایتا می‌توان لینکدین را به عنوان یکی از بهترین پلتفرم‌ها برای ایجاد ارتباط با خریداران و جذب مشتری‌های بیشتر معرفی کرد، البته به شرط آن که با محیط آن دوست باشید و برای داشتن یک صفحه تاثیرگذار و پربازده تلاش کنید.

اگر مایلید اطلاعات بیشتری درباره روش‌های رشد کسب و کار در لینکدین بدست آورید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله ۱۷ راه برای رشد کسب و کار در لینکدین را نیز مطالعه کنید.

منبع: later.com

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌بندی‌ها