ورود به جانویس

چگونه از یوتیوب کسب درآمد کنیم؟ + ۱۰ روش برتر

چگونه از یوتیوب کسب درآمد کنیم؟ + ۱۰ روش برتر
چگونه از یوتیوب کسب درآمد کنیم؟ + ۱۰ روش برتر

نمی‌توان انکار کرد که محتوای ویدیویی محبوب‌تر از همیشه شده است. تنها در سال ۲۰۲۰، مردم بیش از ۱۲ میلیارد دقیقه ویدیو را به صورت آنلاین تماشا کردند، پس می‌توان نتیجه گرفت این آمار بیشتر هم خواهد شد. برای همه‌ی افراد به ویژه تولیدکنندگان محتوای دیجیتال، زمان خوبی برای تمرکز بر روی تولید محتوای ویدیویی می‌باشد و با توجه به ویژگی‌های کسب درآمد یوتیوب، می‌توانید این کار را در این پلتفرم بهتر انجام دهید.

 در ادامه‌ی این مقاله راه کسب درآمد از یوتیوب و قوانین آن را با هم بررسی می‌کنیم:

قدم‌های ابتدایی برای کسب درآمد از یوتیوب

به زبان ساده برای کسب درآمد از ویدیوهای یوتیوب باید توانایی کسب درآمد از آن را داشته باشید. برای فعال کردن این قابلیت در YouTube باید شرایط خاصی را رعایت کنید و به یوتیوب پارتنرشیپ بپیوندید.

طبق گفته YouTube، برای واجد شرایط بودن کسب درآمد از آن، باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • ۴۰۰۰ ساعت تماشا در ۱۲ ماه گذشته
  • وجود حداقل ۱۰۰۰ فالوور در کانال شما

شما می‌توانید این اعداد را با تولید محتوای باکیفیت و تبلیغ کانال خود افزایش دهید. به‌علاوه، برای راه‌اندازی و کسب درآمد از کانال‌ یوتیوب‌تان، الزامات دیگری نیز وجود دارد که در بخش بعدی به آن‌ها می‌پردازیم:


قوانین و الزامات کسب درآمد YouTube

در کنار این که کسب درآمد از کانال یوتیوب شگفت انگیز است باید قوانین و الزاماتی را رعایت کنید. اگر این الزامات و قوانین را رعایت کنید یوتیوب برایتان جذاب‌تر از همیشه خواهد بود. به عبارتی دیگر، هنگامی که به یوتیوب پارتنرشیپ (YPP) ملحق می‌شوید دیگر همه چیز به عملکرد ویدیوهای شما بستگی دارد. هر چه بازدیدهای بیشتری از محتوای خود داشته باشید، پول بیشتری خواهید داشت.


برای برنامه‌ی یوتیوب پارتنر درخواست دهید!

اولین قدم این است که برای برنامه‌ی یوتیوب پارتنرشیپ درخواست دهید. حداقل یک ماه طول می‌کشد تا YouTube برنامه‌ها را بررسی کند و برای آن‌ها تصمیم بگیرد. در برخی موارد حتی ممکن است بیشتر از یک ماه طول بکشد، علت این مسئله این است که YouTube متخصصان واقعی هر برنامه را بررسی می‌کنند.

حداقل شرایط برای پیوستن به YPP عبارتند از:

  • کانال شما حداقل ۱۰۰۰ مشترک داشته باشد.
  • در ۱۲ ماه گذشته حداقل ۴۰۰۰ ساعت تماشای عمومی معتبر داشته باشید.
  • باید در کشوری زندگی کنید که یوتیوب پارتنرشیپ در آن در دسترس باشد.
  • باید یک حساب AdSense داشته باشید که به کانال یوتیوب‌تان لینک شده باشد.
  • کانال شما هیچ اخطار فعالی نداشته باشد.
  • شما باید از تمام سیاست‌های کسب درآمد از کانال YouTube را پیروی کنید.
  • همچنین برای امنیت بیشتر، باید از تایید صحت ۲ مرحله‌ای در حساب Google مرتبط با کانال YouTube خود استفاده کنید.

از اشتباهات کپی رایت و کسب درآمد در YouTube دوری کنید!

رعایت قوانین حق نشر و درآمدزایی YouTube در هر زمان بسیار مهم است. به این معنا که شما فقط باید ویدیوهایی را که ساخته‌اید یا مجاز به استفاده از آن‌ها هستید، آپلود کنید. کپی رایت همچنین به موسیقی یا آهنگ‌های صوتی، سایر آثار دارای حق چاپ یا ویدیوهای ایجاد شده توسط دیگران نیز تعمیم می‌یابد.

در صورت نقض هر یک از قوانین و سیاست‌های یوتیوب، ممکن است مشمول موارد زیر شوید:

  • حذف تبلیغات از ویدیوهای شما
  • تعلیق از YouTube Partner Program
  • تعلیق یا فسخ حساب

اگر در یوتیوب کانالی دارید همیشه ایمیل‌هایتان را بررسی کنید چرا که یوتیوب اعلام کرده است در صورتی که هر یک از قوانین را نقض کنید از طریق ایمیل ثبت شده به شما اطلاع می‌دهد.


در صورت رد شدن توسط YouTube Partner Program چه کاری باید انجام دهید!

اگر درخواست شما رد شود، YouTube قوانینی را مشخص می‌کند که کانال شما از آن پیروی نکرده است. اگر اینطور است، نگران نباشید! همیشه می‌توانید پس از ۳۰ روز دوباره درخواست دهید. از این اتفاق به عنوان فرصتی برای بهبود کانال خود قبل از درخواست برای بار دوم استفاده کنید.

به عنوان مثال، ممکن است بخواهید عنوان هر ویدیو، توضیحات ویدیو و تصاویر کوچک را برای هم راستایی با قوانین YouTube دوباره مشاهده کنید. همچنین اگر ویدیوهای خاصی دارید که مشکل ایجاد می‌کند، سعی کنید آن‌ها را حذف یا ویرایش کنید.


۱۰ روش برتر برای کسب درآمد در یوتیوب

ما شرایط لازم برای شروع کسب درآمد در YouTube را توضیح داده‌ایم. حالا بیایید به بخش هیجان انگیزتر برویم: کنجکاوی در تمام راه‌های مختلفی که می‌توانید از ویدیوهای YouTube خود کسب درآمد کنید.

ممکن است تعجب کنید که یوتیوب‌برها واقعا چقدر درآمد دارند! در حالی که برخی از پردرآمدترین تولیدگان محتوای یوتیوب میلیون‌ها دلار از ویدیوهای خود به دست می‌آورند، اما هر تولیدکننده‌ای موفق به کسب این میزان درآمد نمی‌شود. در واقع، میانگین درآمد یک کانال یوتیوب به ازای هر ۱۰۰۰ بازدید حدود ۱۸ دلار است.

جالب است بدانید یوتیوب روش درآمدزایی برای تولیدکنندگان محتوا را به صورت آنلاین و روی پلتفرم تغییر داده است که در ادامه آن‌ها به توضیح آن‌ها می‌پردازیم:


۱)  تبلیغات یوتیوب

سنتی‌ترین راه برای کسب درآمد در YouTube از طریق تبلیغاتی است که قبل یا در طول ویدیوهای شما ظاهر می‌شوند.

اگر به YPP ملحق شده‌اید، می‌توانید کسب درآمد از آگهی را برای ویدیوهای فردی یا چندگانه در کانال خود روشن کنید. به خاطر داشته باشید که ویدیوهای شما باید دستورالعمل‌های محتوای تبلیغ‌ساز YouTube را داشته باشند تا بتوانند تبلیغات را اجرا کنند. با استفاده از چندین فرمت تبلیغاتی YouTube که در دسترس همه قرار دارند، می‌توانید تبلیغات را در ویدیو‌های خود قرار دهید و آن‌ها را کنترل کنید.

۲) اسپانسرها

اسپانسرهای مالی زمانی می‌باشد که برندها و کسب‌وکارها به یک تولیدکننده‌ی محتوا برای استفاده یا نمایش محصول خود در یک ویدیو پول می‌دهند یا از آن‌ها حمایت مالی می‌کنند. در حالی که حمایت‌های مالی توسط برندها به تولیدکنندگان محتوا ارائه می‌شود، این امر به نفع هر دو طرف و همچنین بینندگان است.

حامی مالی سخت است، اما می‌تواند بسیار مفید باشد. اگر کانالی تاثیرگذار با فالوورهای زیادی دارید، می‌توانید با برندهای مرتبط صحبت کنید تا در یک ویدیو شریک شوید و تبلیغاتی انجام دهید. مثلا به آن‌ها توضیح دهید که چگونه می‌توانید با محتوای خود باعث رونق کسب‌و‌کارشان شوید.


۳) استفاده از افیلیت مارکتینگ

استفاده از برنامه‌های وابسته راه دیگری برای کسب درآمد از ویدیوهای یوتیوب می‌باشد!

خب این چطور کار می‌کند؟ هنگامی که به یک برنامه افیلیت مارکتینگ می‌پیوندید، مخاطبان خود را از طریق یک لینک وابسته به محصول یا لندینگ پیج یک برند می‌فرستید. اگر کاربر با موفقیت خرید انجام دهد، از فروش محصول پورسانت دریافت می‌کنید. اگرچه به اندازه اسپانسرها سودآور نیست اما یک برنامه افیلیت مارکتینگ هنوز هم درآمد اضافی ایجاد می‌کند.

شما می‌توانید برای محصولاتی که قبلا استفاده کرده‌اید به صورت یک افیلیت مارکتینگ عمل کنید و حتی می‌توانید به فالوورهای خود یک کد تخفیف ارائه دهید.


۴) عضویت در کانال

عضویت در کانال YouTube یک اشتراک ماهانه در ازای هدیه‌های انحصاری است. تولیدکنندگان محتوا می‌توانند پیشنهادات انحصاری مانند تخفیف محصول، چت زنده ۱:۱ یا ویدیوهای انحصاری را به اعضای کانال بدهند.

برای کسب درآمد از یوتیوب اعضای کانال‌تان را دریابید

هزینه‌های عضویت توسط تولیدکننده تعیین می‌شود و کانال‌ها برای فعال کردن این ویژگی به حداقل ۱۰۰۰ فالوور نیاز دارند.


۵) حمایت طرفداران

اگر طرفداران وفادار دارید، یک پلتفرم شخص ثالث مانند Patreon به تولیدکنندگان دیجیتال، هنرمندان، نویسندگان و کسب‌وکارها اجازه می‌دهد امتیازات انحصاری را برای کاربرانی که از کانال و محتوای شما پشتیبانی می‌کنند، ارائه دهند.

بهره‌ گیری از حامیان مالی

Patreon در بین تولیدکنندگان و برندهای YouTube مانند عضویت در کانال YouTube محبوب است. اما با عضویت سطحی، می‌توانید بدون در نظر گرفتن تعداد مشترکین خود، هدیه‌های مختلفی را برای کاربران انتخاب کنید. به عنوان مثال محتوای انحصاری مانند پشت صحنه ویدیوها یا هدیه‌هایی مانند دسترسی اولیه را برایشان در نظر بگیرید.


۶) فروش کالا در یوتیوب

کانال‌های YouTube با بیش از ۱۰۰۰۰ مشترک می‌توانند از طریق قفسه‌ای که در هر صفحه ویدیو ظاهر می‌شود، کالایی را بفروشند. اگر برای برندتان یک  جامعه‌ی قوی ایجاد کرده‌اید، می‌توانید با فروش کالاهای برندتان به طرفداران خود در YouTube، کسب درآمد کنید.

با فروش کالا در یوتیوب کسب درآمد کنید

این ویژگی برای برند‌ها و کسب‌وکارهایی که هنوز وب سایتی ندارند و می‌خواهند کالاهایشان را به مخاطبان خود بفروشند می‌تواند بسیار مفید باشد. دقت کنید که با بیش از ۴۵ پلتفرم تجاری یا خرده فروشی پشتیبانی شده در سراسر جهان، فرصتی وجود دارد که برند خود را توسعه دهید.


۷) استفاده از  ویژگی‌های فوق العاده: Super Chat ،Super Stickers ،Super Thanks

اگر تا به حال استریم لایویی را در YouTube تماشا کرده باشید، ممکن است متوجه شده باشید که برخی از پیام‌های چت برجسته هستند و بیش از دیگران دیده می‌شوند.

استفاده از  ویژگی‌های فوق العاده: Super Chat، Super Stickers، Super Thanks

به این دلیل که YouTube به تولیدکنندگان محتوا اجازه می‌دهد Super Chat را در ویدیوهای زنده و نمایش‌های خود فعال کنند. این ویژگی کسب درآمد به مخاطبان شما امکان می‌دهد بین ۱ تا ۵۰۰ دلار بپردازند تا پیام خود را در یک چت پخش زنده نشان دهند.

در همین راستا، Super Stickers مشابه Super Chat عمل می‌کند. به جای خرید پیام‌های چت، کاربران می‌توانند استیکرهای سرگرم کننده‌ای را خریداری کرده و به اشتراک بگذارند. سپس این استیکر‌ها در بالای استریم قرار می‌گیرند تا توجه تولیدکننده‌ی محتوای مورد علاقه‌شان را جلب کنند. در نهایت، ویژگی Super Thanks به کاربران اجازه می‌دهد تا از تولیدکنندگان محتوا مورد علاقه خود قدردانی کنند. با اهدای مبلغ کمی، کاربران یک کامنت ویژه در چت استریم و همچنین یک GIF متحرک دریافت می‌کنند.

برخلاف Super Chats و Super Stickers، کاربران می‌توانند Super Thanks را نه فقط در پخش زنده و اولین نمایش بلکه در هر ویدیوی آپلود شده‌ای خریداری کنند.

این موارد و ویژگی‌های عالی برای تولیدکنندگان دیجیتال یا برندهایی هستند که ویدیوهای مفید و آموزشی تولید می‌کنند.

ویژگی‌های Super نه تنها درآمد اضافی ایجاد می‌کنند، بلکه به طرفداران برتر شما نیز اجازه می‌دهد حمایت و قدردانی خود را از محتوای شما نشان دهند.


۸) YouTube Shorts Fund

در ماه می سال ۲۰۲۱، یوتیوب سرمایه‌ای ۱۰۰ میلیون دلاری را به طور انحصاری برای سازندگان شورت راه اندازی کرد. این پول قرار است هر ماه بین سازندگان YouTube Shorts در سال‌های ۲۰۲۲-۲۰۲۱ توزیع شود.

این بدان معناست که هر ماه، یوتیوب‌برها می‌توانند از ۱۰۰ دلار تا ۱۰۰۰۰ دلار بسته به میزان مشارکت و بازدید از ویدیوهای Shorts خود درآمد کسب کنند. دقت کنید که واجد شرایط بودن شما هر ماه بررسی می‌شود، پس اگر یک ماه تایید نشدید می‌توانید ماه بعد واجد شرایط شوید یا برعکس.

برای دریافت YouTube Shorts Fund، لازم نیست بخشی از YPP باشید، بنابراین برای سازندگانی که الزامات برنامه YPP را برآورده نمی‌کنند، این یک مزیت بزرگ است. اما، سازندگان هنوز باید یکسری شرایط خاصی داشته باشند تا بتوانند جایزه YouTube Shorts دریافت کنند.


۹) YouTube Premium

YouTube Premium یک سرویس اشتراک است که توسط YouTube ارائه شده است. اعضا با استفاده از این قابلیت می‌توانند محتوای بدون آگهی تماشا کنند، ویدیوها را دانلود کنند، پخش پس‌زمینه را فعال کنند و …. .

بنابراین چگونه بر درآمدزایی تاثیر می‌گذارد؟ آیا تولیدکنندگانی که از ویدیوهای خود از طریق تبلیغات کسب درآمد می‌کنند، اگر اعضای YouTube Premium ویدیوهای آن‌ها را تماشا کنند، همچنان پول دریافت می‌کنند؟ خوشبختانه بله.

طبق گفته YouTube، پرداخت‌های درآمد در ابتدای هر ماه مانند پرداخت‌های درآمد تبلیغات بین تولیدکنندگان توزیع می‌شود. البته مقدار آن به میزان تماشای اعضای Premium ویدیوهای شما بستگی دارد.


۱۰) YouTube BrandConnect

YouTube BrandConnect برندها را با تولیدکنندگان YouTube برای کمپین‌های محتوا متصل می‌کند. وقتی نوبت به معرفی محصول می‌رسد، مخاطبان به تولیدکنندگان محتوا اعتماد می‌کنند. با استفاده از BrandConnect می‌توانید برای مشارکت، کانال‌های YouTube را به برندها وصل کنید. این سرویس در حال حاضر فقط در ایالات متحده، کانادا و بریتانیا در دسترس است. 


درآمد از یوتیوب را دست کم نگیرید!

ایجاد و انتشار ویدیوها فقط برای آگاهی از برند نیست، این یک راه عالی برای حمایت از خود با کسب درآمد در YouTube می‌باشد.

آیا برای رشد کانال YouTube خود آماده‌اید؟ اگر هدف شما شروع کسب درآمد در یوتیوب است، با نام تجاری حساب خود در YouTube خود شروع کنید. سپس کانال خود را تبلیغ کنید و از ویدیوهای خود بازدید بیشتری دریافت کنید. به یاد داشته باشید، هرچه بازدیدها و مشترکین بیشتری داشته باشید، فرصت بیشتری برای کسب درآمد در پلتفرم خواهید داشت.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌بندی‌ها