ورود به جانویس

پیام‌رسان سیگنال چیست و ساخت کدام کشور است؟

پیام رسان سیگنال چیست و ساخت کدام کشور است؟
پیام رسان سیگنال چیست و ساخت کدام کشور است؟

استفاده از پیام‌رسان سیگنال یا ماندن در واتس‌اپ بحثی است که در چند هفته‌ی اخیر باب شده است. از آنجا که واتس‌اپ سیاست‌های خود را تغییر داده و تصمیم به جمع‌آوری داده‌ها و اطاعات کاربران و به اشتراک گذاشتن آن‌ها با شرکت فیسبوک گرفته است، کاربران به دنبال یک پیام رسان امن و مطمئن می‌باشند. تغییر سیاست واتس‌اپ علاوه بر اینکه باعث شد صدای کاربران در بیاید، باعث شد مایکروسافت و تلگرام نیز به این عملکرد واکنش نشان دهند.

توییت ایلان ماسک که در آن سیگنال را پیشنهاد داد باعث هجوم کاربران به سیگنال شد. اما سوالات، سخنان و شبهاتی درباره‌ی امنیت سیگنال پیش آمد که در ادامه به آنان می‌پردازیم.

آیا پیام‌رسان سیگنال اپلیکیشن قابل اعتمادی است؟

در روزهای اخیر این برنامه در دسته‌ی محبوب‌ترین برنامه‌های رایگان در اپ استور و پلی استور قرار گرفته است. اما آیا این برنامه واقعاً امن است؟

امنیت سیگنال در گذشته باعث شده بود تا بسیاری از هکرها برای استفاده به سراغ آن بروند. این برنامه از قابلیت رمزگذاری سرتاسری پشتیبانی می‌کند. این قابلیت امکان شنود مکالمه‌ها و جاسوسی در پیام‌ها را از بین می‌برد، به گونه‌ای که هیچ فردی حتی شرکت ارائه‌ دهنده سیگنال هم به محتوای آن‌ها دسترسی ندارند.

امینت این برنامه به حدی زیاد است که شما می‌توانید رمز دوم برای ورود به برنامه در دستگاه‌های جدید و احراز هویت بیومتریک را در آن فعال کنید. همچنین اگر بخواهیم امنیت این پیام‌رسان را با تلگرام مقایسه کنیم، تلگرام در برابر سیگنال با کمبودهایی از جمله رمزگذاری نشدن سرتاسری پیش‌ فرض چت‌ها و محدودیت نداشتن برای تعداد اعضای گروه دسته و پنجه نرم می‌کنند.

همه چیز درباره‌ی پیام‌رسان سیگنال

سیگنال یک بستر و به عبارتی اپلیکیشنی است که امکان برقراری ارتباط به صورت ارسال پیام و برقراری تماس را از طریق اینترنت برای شما فراهم می‌کند. از دیگر ویژگی‌هایی که این برنامه دارد این است که امکان برقراری تماس‌های ویدیویی چند نفره در آن ممکن است.

پیام‌رسان سیگنال جایگزینی برای واتس‌اپ!

واتس‌اپ نیز همانند سیگنال از فناوری سرتاسری رمزگذاری شده استفاده می‌کند. اما از آنجایی که فیسبوک، صاحب واتس‌اپ تصمیم به فروش علنی اطلاعات کاربران خود گرفته، دیگر راهی برای جلوگیری از اقدام گفته شده وجود ندارد. اما توجه داشته باشید که سیگنال توسط یک شرکت غیرانتفاعی یا نا سودبر مدیریت می‌شود و هدفی برای درآمدزایی از طریق اطلاعات کاربران را ندارد. ناگفته نماند که سیگنال تنها یک شماره از مخاطب خود ذخیره می‌کند در نتیجه اطلاعات زیادی از کاربران خود ندارد و می‌توان از این نظر کمی آسوده خاطر بود!

از معایب سیگنال که می‌توان از آن چشم‌پوشی کرد این است که سیگنال همانند واتس‌اپ از ویژگی‌های فانتزی برخوردار نیست. البته زمانی حرف از حریم شخصی می‌شود این ویژگی‌های فانتری دیگر مهم‌ نیستند.

سر گذشت سیگنال

در سال ۲۰۱۳ گروهی از افراد در امریکا که خواستار و حامی حفظ حریم شخصی بودند، سیگنال را به راه انداختند. این پیام‌رسان در طی سالیان گسترش پیداکرده است. در سال ۲۰۱۸ برایان اکتون از فلوریدای شیکاگوکه بنیان‌گذار واتس‌اپ بود برای ساخت بنیاد سیگنال ۵۰ میلیون دلار به این پیام‌رسان کمک کرد. این شخص پس از تصمیم سیاسی واتس‌اپ از این پیام‌رسان جدا شد. برای اینکه سیگنال بهتر بتواند از کاربران خود پشتیبانی کند و آنان را حمایت کند از سه سال گذشته بر روی زیر ساخت‌ها و امکاناتش سرمایه‌گذاری کرده‌است.

بنظر می‌رسد این پیام‌رسان به شدت از مسائل سیاسی دوری می‌کند. به عنوان مثال در جریان مرگ جورج فلوید که دولت با اعتراضات شدید مردم به هر نحوی مقابله می‌کرد سیگنال حاضر به همکاری با دولت نشده‌است.

جمع‌بندی

در نهایت می‌توانیم بگوییم سیگنال از امینت بالایی برخوردار است و رقیب خوبی برای واتس‌اپ می‌باشد. سیگنال در حال حاضر تمام تلاشش را می‌کند تا محیطی جذاب‌تر و با امکانات بیشتر را برای کاربرانش فراهم کند. نظر شما در مورد پیام رسان سیگنال چیست؟ تصمیمی برای کوچ به آن از دیگر پیام‌رسان‌ها یا شبکه‌های اجتماعی دارید؟

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌بندی‌ها