ورود به جانویس

تنها معیارهای اینستاگرام که باید در سال ۲۰۲۲ دنبال کنید!

تنها معیارهای اینستاگرام که باید در سال ۲۰۲۲ دنبال کنید!
تنها معیارهای اینستاگرام که باید در سال ۲۰۲۲ دنبال کنید!

اگر شما هم مانند اکثر کاربران اینستاگرام هستید، احتمالا تنها تعداد انگشت شماری از معیارهای اینستاگرام را دنبال می‌کنید. شاید بررسی کنید که پست‌های شما چه تعداد لایک و کامنت دریافت کرده است یا در ماه گذشته چند دنبال‌کننده به دست آورده‌اید. اما آیا واقعا می‌دانید که کدام معیارهای اینستاگرام مهم هستند و کدام نه؟

در این مقاله، تنها معیارهای اینستاگرامی را که باید در سال ۲۰۲۲ دنبال کنید، بررسی خواهیم کرد. ما همچنین برخی از معیارها را اضافه خواهیم کرد تا بتوانید عملکرد خود را در برابر سایر کاربران اینستاگرام مشاهده کنید.

مهمترین معیارهای اینستاگرام برای پیگیری در سال ۲۰۲۲

در اینجا مهم‌ترین معیارهای اینستاگرام برای سال ۲۰۲۲ آورده شده است.

نرخ رشد فالوور (Follower growth rate)

نرخ رشد فالوور نشان می‌دهد که اکانت اینستاگرام شما با چه سرعتی فالوور جذب می‌کند یا از دست می‌دهد. این معیار مهم به شما نشان می‌دهد که محتوای اینستاگرام شما چقدر خوب عمل می‌کند و آیا مخاطبان با برند شما ارتباط برقرار می‌کنند یا نه.

نرخ رشد فالوور نشانگر خوبی برای کارآمد بودن کمپین‌های بازاریابی اینستاگرام شما است. اگر شاهد افزایش مداوم فالوورها هستید، احتمالا افراد جدید برند شما را کشف کرده و با آن درگیر خواهند شد. در حالی که تعداد دقیق فالوورهای شما اهمیت کمتری دارد، نرخ تغییر این تعداد معیار خوبی برای ردیابی است.

نرخ رشد فالوور

هنگام ردیابی نرخ رشد فالوور، حتما به تعداد کل فالوورها و همچنین رشد خالص فالوورها نگاهی بیندازید. رشد فالوور خالص تعداد فالوورهای جدیدی است که به دست آورده‌اید، منهای تعداد فالوورهایی که ممکن است از دست داده باشید.

معیار نرخ رشد فالوور: متوسط ​​​​اکانت اینستاگرام هر ماه ۱.۶۹ درصد رشد فالوور را مشاهده می‌کند. اگر به آن نمره نرسیدید، این نکات را برای افزایش فالوور اینستاگرام خود بررسی کنید.

Reach و Reach rate

Reach یک معیار اینستاگرام است که تعداد افرادی که پست شما را دیده‌اند را به شما می‌گوید. این با impressions متفاوت است که تعداد دفعاتی که پست شما مشاهده شده است را اندازه‌گیری می‌کند. بنابراین، اگر همان شخص محتوای شما را سه بار ببیند، سه impressions در نظر گرفته می‌شود. اما هر کاربر فقط یک بار در Reach شمارش می‌شود و این روشی دقیق‌تر برای اندازه‌گیری تعداد افرادی‌ست که محتوای شما را دیده‌اند.

نرخ رشد فالوور

Reach rate یکی دیگر از معیارهای اینستاگرام است که درصد فالوورهایی که پست شما را می‌بینند را به شما می‌گوید. برای محاسبه Reach rate، کل Reach یک پست را بر تعداد کل دنبال‌کنندگان خود تقسیم کنید. به عنوان مثال، اگر شما ۵۰۰ Reach و ۲۰۰۰ فالوور داشته باشید، Reach rate شما ۲۵ درصد است.

معیار Reach: میانگین Reach rate برای برندهایی با فالوورهای زیاد ۱۲ درصد برای پست‌ها و ۲ درصد برای استوری است.

تعاملات برحسب فالوور (Engagements by follower)

مطمئنا، شما می‌خواهید افراد بیشتری محتوای شما را ببینند. اما شما همچنین می‌خواهید افرادی که آن را می‌بینند واقعا به آن اهمیت دهند، درست است؟ اینجاست که تعاملات توسط فالوورها وارد عمل می‌شود. این معیار اینستاگرام میانگین تعداد دفعاتی که هر یک از فالوورهای شما با محتوای شما تعامل برقرار کرده‌اند را اندازه‌گیری می‌کند. هر چه این عدد بیشتر باشد بهتر است.

برای محاسبه Engagements توسط فالوورها، کافی‌ست تعداد کل Engagements روی حساب خود (لایک، کامنت، اشتراک‌گذاری و ارسال مجدد) را در نظر بگیرید و آن را بر تعداد کل فالوورهایی که دارید تقسیم کنید. سپس آن عدد را در ۱۰۰ ضرب کنید تا یک درصد بدست آورید.

برای مثال: فرض کنید اکانت اینستاگرام شما ۵۰۰۰ فالوور دارد و در مجموع هر ماه ۱۰۰۰ Engagements دریافت می‌کند. این به شما نرخ تعامل توسط فالوورهای ۱۰٪ (۵۰۰/۵۰۰۰×۱۰۰) را می‌دهد.

Engagements براساس معیار فالوور: متوسط ​​​​اکانت اینستاگرام دارای نرخ تعامل بین ۱٪ تا ۵٪ است. نرخ تعامل توسط معیارهای فالوور کمتر مستند شده است، اما شما می‌توانید هر چیزی بیش از ۵٪ را برنده فرض کنید.

Engagement برحسب reach

نرخ تعامل بر حسب reach، درصد افرادی را که محتوای شما را دیده‌اند و به نوعی با آن درگیر شده‌اند به شما نشان می‌دهد. این شامل حساب‌هایی می‌شود که صفحه شما را دنبال نمی‌کنند اما ممکن است تبلیغات، ریلزها یا استوری‌های اینستاگرام شما را دیده باشند.

برای محاسبه نرخ engagement بر حسب reach، میزان engagement کل خود را بر تعداد فالوورهایی که محتوای شما به آن رسیده است، تقسیم کنید. سپس آن عدد را در ۱۰۰ ضرب کنید تا یک درصد بدست آورید.

برای مثال، فرض کنید یک کمپین تبلیغاتی در اینستاگرام راه‌اندازی کرده‌اید و تبلیغ شما ۵۰ لایک و ۴۰۰ reach دریافت کرده است. این به شما نرخ تعامل ۱۲.۵٪ می‌دهد.

Engagements براساس معیار reach: در حالی که هیچ قانون صریحی وجود ندارد، نرخ تعامل خوب اینستاگرام با معیار reach، هر چیزی بالاتر از ۵٪ است.

ترافیک وب‌سایت (website traffic)

بهترین استراتژی‌های رسانه‌های اجتماعی به کل اکوسیستم دیجیتالی آن‌ها نگاه می‌کنند و اینکه چگونه اجتماع می‌تواند در هدایت ترافیک به وب‌سایت یا اپلیکیشن آن‌ها نقش داشته باشد. شما می‌خواهید مشتریان شما نه تنها محتوای شما را ببینند، بلکه اقداماتی نیز انجام دهند؛ چه خرید، ثبت‌نام در خبرنامه یا دانلود یک برنامه. به همین دلیل ردیابی ترافیک وب‌سایت از اینستاگرام مهم است.

چند راه برای ردیابی این معیار اینستاگرام وجود دارد:

Google Analytics: با استفاده از گوگل آنالیتیکس می‌توانید تعداد افرادی که از اینستاگرام از وب‌سایت شما بازدید می‌کنند را ردیابی کنید. به ترتیب به Reports، Acquisition و بعد Channels بروید و سپس Social را انتخاب کنید. از اینجا، می‌توانید ببینید کدام کانال‌های اجتماعی ترافیک را به وب‌سایت شما می‌آورند.

گوگل آنالیتیکس

Instagram Insights: اگر یک پروفایل بیزینسی در اینستاگرام دارید، می‌توانید با استفاده از Instagram Insights کلیک‌های وب‌سایت را از اینستاگرام دنبال کنید. برای انجام این کار، به پروفایل اینستاگرام خود بروید، روی سه خط در گوشه بالا سمت راست کلیک و Insights را انتخاب کنید. سپس، Accounts reached را انتخاب کنید و به پایین بروید تا tap‌های وب‌سایت را ببینید.

معیار ترافیک وب‌سایت: هر چه ترافیک بیشتر باشد، بهتر است. اگر هیچ ترافیکی دریافت نمی‌کنید، دقت کنید که چگونه از لینک‌ها استفاده می‌کنید و کجا می‌توانید آن‌ها را بهبود ببخشید.

تعامل استوری (Story engagement)

روزانه ۵۰۰ میلیون حساب کاربری از استوری‌های اینستاگرام استفاده می‌کنند. ناگفته نماند که ۵۸٪ از کاربران پس از دیدن یک برند در استوری، علاقه‌ی بیشتری به آن نشان می‌دهند. این ویژگی نیست که بخواهید آن را از دست بدهید!

اما، فقط پست کردن استوری اینستاگرام کافی نیست. شما باید مطمئن شوید که مردم آن‌ها را می‌بینند و با آن‌ها تعامل برقرار می‌کنند. Shares، replies، likes و profile visits همه معیارهای مهم اینستاگرام هستند که می‌توانند به شما در اندازه‌گیری موفقیت استوری‌هایتان کمک کنند.

بنابراین، چگونه می‌توانیم تعامل استوری را دنبال کنیم؟

چند راه وجود دارد. ابتدا، پس از اینکه استوری را در Business profile اینستاگرام خود پست کردید، با کلیک بر روی آیکون چشم در استوری خود می‌توانید ببینید چه کسی آن را مشاهده کرده است.

تعامل استوری

برای دریافت اطلاعات دقیق‌تر، روی آیکون نمودار کلیک کنید. این یک نمای کلی از shares، replies، profile visits و sticker clicks را در اختیار شما قرار می‌دهد.

تعامل استوری

هنگامی که داده‌های خود را جمع‌آوری کردید، دو راه برای اندازه‌گیری Story engagement وجود دارد.

  1. برای اندازه‌گیری آگاهی: reach استوری را بر تعداد فالوورها تقسیم کنید تا ببینید چند درصد از دنبال‌کنندگان استوری‌های شما را تماشا می‌کنند.
  2. برای اندازه‌گیری اقدامات: مجموع interactions را بر reach کل تقسیم کنید و آن را در ۱۰۰ ضرب کنید.

معیار تعامل استوری: میانگین استوری اینستاگرام به ۵ درصد از مخاطبان شما می‌رسد، بنابراین هر چیزی بالاتر از آن خوب است.

اشتراک‌گذاری‌های ریلز اینستاگرام (Instagram Reel shares)

ریلز اینستاگرام به رشد هرچه سریع‌تر پیج کمک می‌کند. راه‌های زیادی برای اندازه‌گیری عملکرد Reel وجود دارد، از reach تا plays، engagement و فراتر از آن. اما ما می‌خواهیم روی Reel shares تمرکز کنیم. چرا؟ زیرا اشتراک‌گذاری، پتانسیل دو برابر، سه برابر یا حتی چهار برابر کردن reach شما را دارد. و این چیزی است که ارزش پیگیری دارد!

می‌توانید با استفاده از ویژگی Insights داخلی در اینستاگرام، معیارهای Reels اینستاگرام خود را ردیابی کنید. برای مشاهده اشتراک‌گذاری‌ها، Reel مورد نظر را انتخاب کنید و روی سه نقطه در گوشه پایین سمت راست کلیک کنید. سپس روی View Insights کلیک کنید. داده‌های مربوط به لایک‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها، کامنت‌ها و ذخیره‌ها در اینجا در دسترس خواهد بود. حتما میزان reach را در ریلزهای مختلف مقایسه کنید تا ببینید چه نوع محتوایی بهترین عملکرد را دارد.

اشتراک‌گذاری‌های ریلز اینستاگرام

معیار اشتراک‌گذاری ریلز: هرچه بیشتر بهتر. اگر محتوای شما به طور منظم به اشتراک گذاشته می‌شود، کاری را درست انجام می‌دهید. حتما پست‌هایی را که تعداد اشتراک‌گذاری بالایی دریافت می‌کنند، یادداشت کنید و آنچه باعث موفقیت آن‌ها شده است را تجزیه و تحلیل کنید. سپس می‌توانید این فرمول را برای ریلزهای آینده تکرار کنید.

معیارهای جدید اینستاگرام در سال ۲۰۲۲

اینستاگرام دائما در حال تحول است و این بدان معناست که معیارهای این پلتفرم نیز دائما در حال تغییر هستند. برای همگام شدن با آخرین ترندهای اینستاگرام، باید از معیارهای جدیدی که در سال ۲۰۲۲ مهم خواهند بود آگاه باشید.

برخی از مهم‌ترین معیارهای اینستاگرام که باید به آن‌ها توجه داشت عبارتند از:

  • Stories look-through rate: این معیار جدید اینستاگرام نشان می‌دهد که چند نفر استوری‌های شما را از ابتدا تا انتها تماشا می‌کنند. این یک راه خوب برای سنجش کیفیت محتوای شماست و اینکه ببینید آیا مردم واقعا به آنچه که شما به اشتراک می‌گذارید علاقمند هستند یا خیر.
  • Drop-off rate: اکنون اینستاگرام به شما نشان می‌دهد که چه تعداد از مردم ویدیوهای شما را در تمام طول مسیر تماشا می‌کنند. این یک معیار عالی برای ردیابی است اگر از اینستاگرام برای تبلیغ محصولات یا خدمات خود استفاده می‌کنید، زیرا به شما ایده می‌دهد که چقدر ویدیوهای شما جذاب هستند.
  • Engaged audience: از این معیار برای مشاهده اطلاعات آماری از جمله مکان، سن و جنسیت برای هر کسی که با محتوای شما درگیر شده است استفاده کنید. این شامل افرادی می‌شود که شما را دنبال می‌کنند و همچنین افرادی که شما را دنبال نمی‌کنند.
  • Reels interactions: کل لایک‌‌ها، کامنت‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها و سیوهای ریلز شما.

این هم از مهم‌ترین معیارهای اینستاگرام برای سال ۲۰۲۲. دوست دارید بیشتر یاد بگیرید؟ مقاله‌ی «راهنمای جامع برای آنالیز اینستاگرام» را از دست ندهید.

حانیه خانی

من حانیه خانی هستم. خواندن و نوشتن در زندگی‌ام نقش پررنگی دارند. اگر در این مسیر به یک سوال از ذهن‌تان پاسخ دهم برای من کافی‌ست..

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌بندی‌ها