ورود به جانویس

الگوریتم جدید اینستاگرام در سال ۲۰۲۱ چطور کار می‌کند؟

الگوریتم جدید اینستاگرام در سال ۲۰۲۱ چطور کار می‌کند؟
الگوریتم جدید اینستاگرام در سال ۲۰۲۱ چطور کار می‌کند؟

در این مقاله سعی داریم با الگوریتم جدید اینستاگرام در سال ۲۰۲۱ بیشتر آشنا شویم و به بررسی تغییرات آن بپردازیم. اطلاعات این مقاله براساس گفته‌های خود اینستاگرام درباره الگوریتم جدید و نحوه‌ی کار با آن می‌باشد.

همه ما به عنوان کاربران اینستاگرام متوجه تغییراتی در ساختار آن شده‌ایم؛ همه‌ی استوری‌ها به ترتیب زمانی نمایش داده نمی‌شوند، پیج‌هایی که پست‌هایشان را بیشتر لایک می‌کنیم، بیشتر توی چشم ما هستند! در واقع اینستاگرام متوجه می‌شود که چه مطالبی را باید به ما نشان داده و چه پست‌هایی را در رتبه‌های آخر Home صفحه‌مان قرار دهد؛ این‌ها برخی از تغییرات الگوریتم جدید اینستاگرام در سال ۲۰۲۱ می‌باشد.

آشنایی با تغییرات جدید اینستاگرام برای همه کسب‌وکارها و شرکت‌هایی که در این پلتفرم فعالیت تجاری دارند لازم است؛ چرا که باید متناسب با این تغییرات، فعالیت‌های خود را تنظیم و مدیریت کنند تا بازدید پیجشان را حفظ کرده و افزایش دهند.

الگوریتم جدید اینستاگرام چطور کار می‌کند؟

در الگوریتم ۲۰۲۱، این اینستاگرام است که مشخص می‌کند کاربران با چه ترتیبی مطالب را ببیند. از جمله تغییرات جدید اینستاگرام می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • چه پست‌هایی در Explore اینستاگرام نمایش داده شوند؟
  • پست‌ها با چه ترتیبی در قسمت Home صفحه ما بالا بیایند؟
  • استوری‌ها، لایو‌ها، IGTV و Reels نیز با چه ترتیب و دستورالعملی به ما نشان داده شوند؟
  • نمایش برخی پست‌ها از پیج‌های پیشنهادی اینستاگرام برای ما؟

خب! با این تغییرات، اینستاگرام میدان را برای موج عظیمی از انتقادات و مخالفت‌ها باز کرد (برخی از کاربران نمایش پست‌ها و استوری‌ها را به ترتیب زمان قرارگیری ترجیح می‌دادند). اما اینستاگرام آماری برای قبل از اجراء الگوریتم جدید ارائه داد؛ طبق این آمار، کاربران ۷۰٪ از پست‌های کاربردی و مورد علاقه‌شان و ۵۰٪ از پست‌های دوستان خود را از دست می‌دادند.

اما الگوریتم چگونه این تصمیم‌ها را برای تک تک کاربران می‌گیرد؟ در ابتدا اینستاگرام فعالیت‌های قبلی کاربر را بررسی می‌کند و مطابق با آن، پست‌ها و استوری‌ها را به او نشان می‌دهد، سپس بر اساس میزان مشارکت کاربر در پیج‌های نشان داده شده، ترتیب نمایش پیج‌ها برای کاربر مشخص می‌شود.

سیگنال‌های رتبه‌بندی الگوریتم اینستاگرام

سیگنال‌های رتبه‌بندی اینستاگرام شامل سه دسته اصلی می‌شوند:

۱. ارتباطات

الگوریتم جدید تصور می‌کند کسانی که در گذشته پست‌های شما را دوست داشته‌اند، الان هم باید به فعالیت‌های شما علاقه داشته باشند. بنابراین براساس رابطه شما با فالورتان، تصمیم‌می‌گیرد که پست‌هایتان را به او نشان دهد. حال چه مواردی بیان می‌کند که رابطه شما با فالور چگونه است؟ با پاسخ به سوالات زیر:

  • آیا شما و فالور همدیگر را فالو می‌کنید؟
  • آیا فالورها اسم شما را در Explore جست‌وجو می‌کنند؟
  • آیا در دایرکت با هم در ارتباط هستید؟
  • آیا برای همدیگر کامنت می‌گذارید؟
  • آیا همدیگر را روی پست‌ها تگ می‌کنید؟
  • آیا فالورها پست‌های شما را ذخیره می‌کنند؟

مسلما اگر یک پیج کاری با هزاران فالور دارید، نمی‌توانید همه‌ی آن‌ها را فالو کنید یا با همه رابطه دوستانه داشته باشید؛ پس این نکته اساسی و تعیین کننده ارتباطات شما با کاربران نیست؛ برای الگوریتم میزان فعالیت‌های تک تک مخاطبان در پیج شما اهمیت دارد.

۲. زمان بارگذاری مطالب

الگوریتم اینستاگرام فرض می‌کند که برای مخاطبان، جدیدترین پست‌ها اهمیت بیشتری دارند؛ اما این درحالی‌ست که اصرار دارد همه پست‌های بارگذاری شده اخیر را هم به فالورها نشان دهد، بنابراین روش کار به اینصورت می‌شود که همه پست‌ها نمایش داده می‌شوند اما معمولا پست‌های جدید در فید خبری دارای رتبه بالاتری نسبت به پست‌های قدیمی‌تر هستند.

پس برای یک کسب‌وکار، یکی از ساده‌ترین راه‌های نمایش پست‌های جدید به مخاطبان، بارگذاری آن‌ها در زمان‌هایی‌ست که معمولا بیشتر فالورها آنلاین هستند.

۳. ایجاد علاقه و هیجان

کار الگوریتم نمایش مطالبی‌ست که مخاطبان آن‌ها را دوست دارند (البته در برخی موارد هم سلیقه شخصی اینستاگرام به آن اضافه می‌شود!). بنابراین هرآنچه که افراد در آن مهارت دارند یا مایل به دانستن‌ هستند را به کاربر پیشنهاد می‌دهد.

پس اگر مایل هستید تجارت شما در دسته پیشنهادات اینستاگرام به کاربران قرار گیرد، باید محتوایی ارگانیک و منحصر به فرد ارائه کنید که واقعا نظر مخاطبان را جلب کند و آن‌ها را به سری پست‌های شما علاقه‌مند سازد.

سه دسته فرعی موثر در تقسیم‌بندی‌های اینستاگرام

 این سه دسته را جدا مطرح می‌کنیم؛ زیرا بیشتر از آن که وابسته به فعالیت‌های شما به عنوان یک کسب‌وکار باشند، به میزان فعالیت‌های فالورهای شما وابسته هستند.

  • تعداد دفعات استفاده: اگر فالورهایی دارید که روزانه ۱۲ بار به اینستاگرام سر می‌زنند، پس از دستشان ندهید؛ چرا که احتمال دیده شدن پست‌های شما توسط این افراد بسیار بیشتر از افرادی‌ست که روزانه یک یا دو بار اینستاگرام خود را چک می‌کنند. بدتر از دوستانی که روزی یک بار به پیجشان سر می‌زنند، آن دسته از کاربرانی هستند که بعد از گذر مدت زیادی برنامه را باز می‌کنند. اینگونه افراد با محتوای انباشته شده‌ای روبرو می‌شوند که انتخاب آنچه می‌بینند بیشتر برعهده الگوریتم می باشد.
  • تعداد دنبال شونده‌های (Following) مخاطب: مسلما فالوری که ۱۰۰۰ نفر را دنبال می‌کند، بیشتر احتمال دارد پست‌های شما را از دست بدهد، تا فالوری‌ که تنها ۱۰۰ نفر را دنبال می‌کند.
  • مدت زمان استفاده: احتمال دیده شدن پست‌های شما توسط افرادی که زمان بیشتری در اینستاگرام سپری می‌کنند و پست‌ها را سرسری نگاه نمی‌کنند، بیشتر می‌شود.

اطلاعات گفته شده در این مقاله، برای کسب‌وکارهای اینستاگرامی و کاربرانی که تمایل دارند پا به پای تغییرات جدید اینستاگرام پیش بروند و فالورهای خود را افزایش دهند، کاربردی و کافی خواهد بود. اگر مایل هستید که اطلاعات بیشتری در اینباره داشته باشید، میتوانید از جزئیاتی که فیس‌بوک در این رابطه ارائه می‌کند استفاده کنید.

منبع : hootsuite.com

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌بندی‌ها