skip to Main Content

آموزش حذف اکانت توییتر

آموزش حذف اکانت توییتر
آموزش حذف اکانت توییتر

همانطور که می‌دانید توییتر ابزار مفیدی برای کسب وکارها می‌باشد اما ممکن است مواقعی پیش بیاید که بخواهید اکانت توییتر کسب‌وکار خود را حذف کنید. احتمالا در نگاه اول دلیت اکانت توییتر کار سختی به نظر برسد! در ادامه‌ی این مقاله با من همراه شوید تا خلاف این مسئله را به شما ثابت کنم:

تفاوت غیر فعال کردن توییتر با حذف اکانت توییتر!

دقت کنید که غیر فعال کردن و حذف اکانت توییتر دو امر جداگانه می‌باشد. در نتیجه در قدم اول باید هدف‌تان را بدانید. توجه کنید اگر اکانت توییتر خود را حذف کنید دیگر به اطلاعاتی مانند توییت‌ها و فالوورهایی که دارید، دسترسی نخواهید داشت. اما در مقابل غیرفعال کردن حساب کاربری خود در توییتر به این معناست که فعالیت‌ شما در این پلتفرم متوقف می‌شود اما هر زمان که بخواهید می‌توانید باز گردید و فعالیت خود را ادامه دهید.

اگر کسب‌وکار شما اساسا در خدمات یا محصولات تغییر کرده‌است یا دیگر وجود ندارد، حذف حساب کاربری در توییتر می‌تواند تصمیم بهتری باشد. نگران نباشید! اگر می‌خواهید باز اکانت توییتری راه بیندازید، می‌توانید با جدیدترین ترفند‌های توییتر کارتان را آغاز کنید اما اگر کسب‌وکار شما همچنان همان محصولات یا خدمات را ارائه می‌دهد، ولی تغییراتی مانند تغییر نام برند را در پیش دارد، غیرفعال کردن اکانت ممکن است راه بهتری باشد زیرا می‌توانید از این طریق فالوورها و توییت‌های خود را حفظ کنید و هر زمان که آماده بودید حساب توییتر برندتان را به‌روزرسانی کنید.

فراموش نکنید که توییتر پس از گذشت ۳۰ روز اکانت غیر فعال شده را به صورت خودکار حذف می‌کند. اگر می‌خواهید اکانت خود را حفظ کنید هر از گاهی به آن سر بزنید!

چگونه اکانت توییتر خود را در سیستم‌عامل‌های اندروید و آیفون حذف کنیم؟

با استفاده از خود اپلیکیشن توییتر می‌توانید اکانت‌تان را به راحتی حذف کنید. برای حذف اکانت‌ خود در توییتر کافیست مراحل زیر را طی کنید:

  1. ابتدا گزینه‌ی Setting و بعد Privacy را لمس کنید.
  2. سپس روی Account بزنید و Deactivate your account را انتخاب کنید.
  3. در مرحله‌ی بعد توییتر از شما می‌خواهد اطلاعاتی در مورد غیرفعال کردن اکانت توییتر‌تان بخوانید و سپس روی Deactivate بزنید.
  4. حال رمز عبور خود را برای تایید غیرفعال کردن وارد کنید.
  5. در این مرحله روی گزینه‌ی Yes بزنید تا اکانت شما غیرفعال شود.

نحوه حذف اکانت توییتر از دسکتاپ

اگر می‌خواهید اکانت توییتر کسب‌وکار خود را از روی دسکتاپ کامپیوتر حذف کنید باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. پس از ورود به سایت توییتر روی گزینه‌ی More کلیک کنید، سپس به ترتیب گزینه‌ها‌ی Settings و Privacy را انتخاب کنید.
  2. در مرحله‌ی بعد روی گزینه‌ی Your Account بزنید و در ادامه Deactivate your account را انتخاب کنید.
  3. در این جا باید روی گزینه‌ی Deactivate کلیک کنید.
  4. حال باید پسوردتان را وارد کنید و Deactivate Account را بزنید. حال توانستید به راحتی اکانت توییتر خود را غیر فعال کنید.

دقت کنید که برای حذف اکانت توییتر ابتدا باید آن را غیر فعال کنید. پس از گذشت ۳۰ روز اکانت غیر فعال شده به صورت خودکار حذف خواهد شد. این امر هم برای دسکتاپ و هم برای موبایل می‌باشد.

چگونه اپلیکیشن توییتر را حذف کنیم و مطمئن شویم که حساب‌کاربری مورد نظر برای همیشه حذف شده‌است؟

می‌خواهید اپلیکیشن‌ توییتر را از روی سیستم خود حذف کنید اما مطمئن نیستید که اکانت شما حذف می‌شود یا نه؟ نگران نباشید پس از غیر فعال کردن اکانت، توییتر پس از گذشت ۳۰ روز به صورت خودکار آن را دیلیت می‌کند. پس دیگر نیاز نیست کار خاصی انجام دهید.

چگونگی فعال کردن اکانت توییتر

همانطور که گفتیم اگر طی 30 روز وارد اکانت‌تان نشوید، حساب‌کاربری شما برای همیشه حذف می‌شود. پس اگر می‌خواهید مجددا اکانت خود را فعال کنید باید قبل از ۳۰ روز اقدام کنید.

دوست دارید اکانت توییتر خود را دوباره فعال کنید؟ پس مراحل زیر را طی کنید:

  1. ابتدا وارد اپلیکیشن توییتر شوید.
  2. سپس نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.
  3. هنگامی که مشخصات خود را وارد کردید، پیامی را مشاهده خواهید کرد که از شما می‌خواهد فعال سازی مجدد را تأیید کنید.
  4. پس از تایید فعال‌سازی مجدد به قسمت Home توییترتان منتقل می‌شوید و به این صورت اکانت شما بازیابی می‌شود.

آیا توییتر واقعا حساب شما را حذف می‌کند؟

بله، باز هم می‌گوییم اگر قبل از ۳۰ روز اقدام به فعال کردن اکانت‌تان نکنید توییتر آن را برای همیشه و به صورت خودکار حذف خواهد کرد و دیگر نمی‌توانید به اکانتتان دسترسی داشته‌باشید.

آیا قبل از حذف اکانت توییتر می توانیم اطلاعات را ذخیره کنیم؟

بله، قبل از حذف اکانت توییتر می‌توانید اطلاعات موجود در آن را ذخیره کنید. برای انجام این کار، کافیست گزینه‌ی More را انتخاب کنید و سپس به ترتیب روی Settings و Privacy بزنید. در مرحله‌ی بعد Your Account را انتخاب کنید. حال برای دانلود محتوای مورد نظرتان روی گزینه‌ی archive of your data بزنید. پس از انتخاب این گزینه باید پسوورد خود را وارد و در مرحله‌ی بعد گزینه‌ی Request Archive را انتخاب کنید تا لینک دانلود اطلاعات از توییتر برایتان ایمیل شود.

چگونه حساب توییتری را که نمی‌توانیم به آن دسترسی داشته‌باشیم حذف کنیم؟

شما می‌توانید یک حساب توییتر را حذف کنید حتی اگر نتوانید به آن دسترسی داشته باشید. دو روش برای این کار وجود دارد که در ادامه بررسی می‌کنیم:

۱) می‌توانید رمز عبور اکانت را با استفاده از آدرس ایمیل یا شماره موبایل بازیابی کنید. سپس می‌توانید به اکانت‌تان دسترسی داشته باشید و مراحل غیر فعال کردن و حذف را شروع کنید.

۲) اگر نمی توانید به ایمیل یا شماره تلفن همراه مرتبط با اکانت دسترسی پیدا کنید، باید با تیم پشتیبانی توییتر تماس بگیرید و جزئیات تایید را در صورت درخواست برای حذف اکانت ارائه دهید.

چگونه می توان یک حساب توییتر را برای همیشه از گوگل حذف کرد؟

غیرفعال کردن حساب در توییتر نمی‌تواند آن را از گوگل حذف کند. محتوا همچنان نشان داده می‌شود زیرا توییتر نمی‌تواند نتایج موتور جستجو را در طول فرآیند غیرفعال کردن یا پس از آن کنترل کند. برای حذف دائمی حساب توییتر خود از گوگل، باید در صفحه گوگل درخواستی برای حذف محتوای قدیمی ارسال کنید. شما باید URLهای توییتر را همانطور که در نتایج جستجوی Google ظاهر می‌شوند ارائه دهید تا درخواست شما بررسی شود.

در آخر..

در این مقاله آموزش دادیم که چگونه می‌توانید اکانت توییتر خود را حذف کنید. دقت کنید که ابتدا هدف خود را از این کار مشخص کنید و سپس اقدام کنید چرا که توییتر تنها ۳۰ روز به شما فرصت بازگشت می‌دهد.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌بندی‌ها