۶ راه برای گرفتن اسکرین شات در بازیها


قطعا کسانی که با بازیهای رایانهای سر و کار دارند، حداقل یک بار تا به امروز با یک صحنه خندهدار، جالب یا خفن در بازی روبهرو شدهاند و قطعا ثبت کردن چنین لحظاتی و دیدن دوباره آنها در آینده میتواند خاطرات خوش گذشته را زنده کند یا حداقل به اشتراکگذاریشان در شبکههای مجازی، دیگران را نیز در این شادی شریک میکند.
حالا برای آسانتر شدن ثبت لحاظ در بازیها، میخواهیم شما را با ۶ راه ثبت اسکرینشات در بازیها آشنا کنیم؛ پس حتما تا آخر این مقاله همراه با باشید.
۱. استفاده از Game Bar
یکی از ابتداییترین راهها برای گرفتن اسکرینشات در بازیها استفاده از Game Bar ایکسباکس در ویندوز است. این قسمت به صورت پیش فرض روی ویندوز ۱۰ و ۱۱ نصب شده است و شما برای استفاده از آن نیازی به نصب برنامه جدیدی نخواهید داشت.
برای گرفتن اسکرینشات از طریق Game Bar همانند زیر عمل کنید.
۱. ابتدا باید بخش گیم بار را باز کنید و برای این کار، کلیدهای Win + G را فشار دهید.
۲. از نوار بالایی قسمت Capture را انتخاب کنید (لگو این بخش شبیه به یک وبکم است.)
۳. سپس برای ثبت اسکرینشات، دکمه Take Screenshot را فشار دهید.
۴. پس از ثبت شدن اسکرینشاتتان، میتوانید آن را از بخش See My Captures دوباره ببنید.
۲. استفاده از میانبرهای ویندوز
اگر حوصله نصب نرم افزار و حتی استفاده از گیم بار را ندارید، این راه، آسانترین و سریعترین راه ثبت اسکرینشات است؛ از این راه برای ثبت اسکرینشات، خارج از محیط بازی نیز میتوانید استفاده کنید.
برای ثبت اسکرینشات به کمک شرتکاتهای ویندوز کافیست کلید PrtSc را فشار دهید و سپس برنامه Paint یا دیگر برنامههای مشابه را اجرا کنید و به کمک کلیدهای Ctrl + V اسکرینشات ثبت شده را در این برنامه پیست و در انتها سیو کنید.
۳. استفاده از GeForce Experience
خیلی از گیمرها با برنامه GeForce Experience آشنایی دارند اما همین خیلیها، از وجود امکان ثبت اسکرینشات از طریق این برنامه خبر ندارند؛ ولی نگران نباشید، کمی دیگر شما را به صورت کامل با نحوه این کار آشنا میکنیم فقط کافیست طبق دستور زیر عمل کنید.
۱. از نوار پایین ویندوز اپلیکیشن NVIDIA را پیدا کنید و سپس با راست کلیک کردن روی آن، وارد بخش GeForce Experience شوید.
۲. برای ادامه باید وارد حساب کاربری خود شود، اگر هم حساب کاربری ندارید، باید برای خودتان یکی بسازید.
۳. سپس وارد بخش تنظیمات شوید و گزینه In-Game Overlay را روشن کنید.
۴. بعد از این کار، هر زمان که در بازی نیاز به ثبت اسکرینشات داشتید، میتوانید با فشار دادن کلیدهای Alt + F1 این کار را انجام دهید.
۴. استفاده از استیم
بله، استیم فقط برای دریافت بازیهای اورجینال نیست، این برنامه قابلیتهای کوچک زیادی دارد که خیلیها از وجود آنها خبر ندارند؛ و اسکرینشات گرفتن از طریق استیم، یکی از این قابلیتها به حساب میآید.
استفاده از این قابلیت بسیار آسان است، فقط کافیست زمانی که در یکی از بازیهای استیم هستید، کلید F12 را فشار دهید تا اسکرینشات شما ثبت شود. برای دادن اسکرینشاتهای ثبت شده میتوانید وارد گالری استیم شود.
۵. استفاده از Fraps
اگر بازیهایی تجربه میکنید که از OpenGL یا DirctX استفاده میکنند، میتوانید با نصب برنامه Fraps به راحتی و بسیار سریع اسکرینشات بگیرید. همان طور که گفتیم در ابتدا باید این برنامه را نصب کنید.
بعد از نصب Fraps، کافیه توی بازیهایی که از OpenGL یا DirctX استفاده میکنند، با فشار دادن کلید F10، اسکرین شات بگیرید. این اسکرینشاتها در پوشه همین برنامه ذخیره میشوند و اگر Fraps را در مسیر پیش فرض آن نصب کرده باشید، C:\Fraps\Screenshots، آدرس اسکرینهای شماست.
۶. استفاده از Photo Mode
برخلاف دیگر قابلیتها که شما میتوانستید در هر عنوانی از آنها استفاده کنید، استفاده از این قابلیت در همه بازیها امکانپذیر نیست اما نکته اینجاست که قابلیت Photo Mode دست شما در ثبت اسکرینشات بازتر میگذارد. برای مثال شما با ورود به این بخش میتوانید نور، زاویه دوربین و خیلی از تنظیمات دیگر را تغییر دهید تا زیباترین اسکرینشات ممکن را داشته باشید. از این قابلیت بیشتر برای ثبت لحظههای جذاب بازی استفاده میشود و برای ثبت باگها یا صحنههای خندهدار بهتر است از دیگر راهها استفاده کنید.
در ادامه لیست برخی از بازیهایی که از قابلیت Photo Mode پشتیبانی میکنند را میتوانید مشاهده کنید.
- Control
- Forza Horizon 5
- Ghost of Tsushima
- Red Dead Redemption 2
- Far Cry 6
- Cyberpunk 2077
- Borderlands 3
- Batman: Arkham Knight
- Assassin’s Creed Valhalla
- No Man’s Sky
0 دیدگاه