ورود به جانویس

۸ دلیل بهتر بودن پی‌سی نسبت به کنسول‌های بازی

۸ دلیل بهتر بودن پی‌سی نسبت به کنسول بازی
۸ دلیل بهتر بودن پی‌سی نسبت به کنسول بازی

سال‌هاست که طرفداران پی‌سی‌های کنسول‌های و کنسول‌های بازی مشغول تحمیل نظر خود به یک دیگر هستند و حالا ما اینجا هستیم تا با این مقاله، به نوعی این جنگ را تمام کنیم.

در طول سال‌های اخیر هم کنسول‌های بازی و هم سیستم‌های گیمینگ با پیشرفت‌های زیادی روبه‌رو شده‌اند اما هر چقدر که می‌گذرد، متوجه می‌شویم که کنسول‌های بازی توانایی رقابت با سیستم‌های غول گیمینگ را ندارند؛ اما اگر شما هنوز باور دارید که کنسول‌های بازی بهتر هستند، ادامه این مقاله را از دست ندهید.

۱. پی‌سی‌های گیمینگ قوی‌تر از کنسول‌های بازی هستند

درست است که کمپانی AMD برای ساخت چیپست کنسول‌های نسل نهمی سنگ تمام گذاشته است اما هنوز هم این چیپست نسبت به سیستم‌های گیمینگ میان‌رده نیز از قدرت کمتری بهره می‌برد و برای کسانی که به دنبال تجربه بازی‌ها با بالاترین کیفیت و نرخ بروزرسانی هستند، بدون شک سیستم‌های گیمینگ به لطف قدرت باورنکردنی‌شان گزینه‌ خیلی بهترین به شمار می‌آیند.

۲. گرافیک سیستم‌های گیمینگ بهتر از کنسول‌های بازی است

ساختار چیپست‌های کنسول‌های بازی شباهت زیادی به لپ‌تاپ‌های گیمینگ دارد؛ یعنی پردازنده گرافیکی و پردازنده مرکزی هر دو بر روی یک قطعه سخت‌افزاری سوار شده‌اند و این درحالی است که پی‌سی‌های گیمینک به لطف ساختاری که دارند، می‌توانند از کارت‌های گرافیک استفاده‌ کننده. این کارت‌ها از قدرت بسیار بالاتری نسبت نسخه‌های استفاده شده در کنسول‌های بازی برخوردار هستند و همین موضوع دست شما در اجرای بازی‌ها با تنظیمات بالاتر، باز می‌گذارد.

۳. پی‌سی‌ها قابلیت ارتقا دارند

سیستم‌های گیمینگ به شما این امکان را می‌دهند تا در هر زمانی که خواستید، هر کدام از قطعات را به راحتی جایگزین یا ارتقا دهید اما خبری از این قابلیت در کنسول‌های بازی نیست و تنها بخشی از کنسول‌های بازی که قابلیت ارتقا دارد، ظرفیت حافظه داخلی آن‌هاست.

۴. تعمیر سیستم‌های گیمینگ راحت‌‌تر است

به دلیل ساختار پی‌سی‌ها، دسترسی به تمامی قطعات سخت‌افزاری بسیار راحت است و در همین راستا تعمیر کردن آن‌ها نیز آسان‌تر است؛ برای دسترسی به قطعات سخت‌افزاری سیستم، کافیست در کیس را باز کنید، همین و بس.

اما دسترسی به قطعات داخلی کنسول‌های بازی کار هر کسی نیست و تنها یک اشتباه کوچک کافی است تا کنسول شما به دیار باقی سفر کند.

۵. قابلیت‌های سیستم‌های گیمینگ فراتر از بازی‌ کردن است

درست است که خیلی‌ها پی‌سی‌ها را با قدرت زیادشان در اجرای بازی‌ها می‌شناسند اما دایره توانایی این محصولات تنها به همین موضوع خلاصه نمی‌شود و عملا شما می‌توانید همه کاری با سیستم‌های گیمینگ انجام دهید؛ در دروه‌ای که همه شغل‌ها به سمت کامپیوتری شدن می‌روند، شما به راحتی می‌توانید به کمک سیستم‌تان، درآمد نیز داشته باشید.

اما خبری از کسب درآمد یا انجام کارهای دیگر به کمک کنسول‌های بازی نیست و همانطور که از اسمشان پیداست، از این وسیله‌ها تنها برای بازی‌ کردن می‌توان استفاده کرد.

۶. پی‌سی گزینه بهتری برای دیجیتال دوستان است

در حال حاضر تمامی کنسول‌های نسل نهمی با حافظه‌ای زیر یک ترابایت به فروش می‌رسند و اگر شما هم از آن دسته کاربرانی هستید که بخش زیادی از بازی‌ها را به صورت دیجیتالی خریداری کرده‌اید، نمی‌توانید همه آن‌ها را به صورت همزمان روی کنسول خود نصب کنید.

اما دست شما در انتخاب حافظه برای سیستم‌های گیمینگ خیلی بازتر است و از این جهت به هیچ عنوان نگران نخواهید بود.

۷. تعداد بازی‌های ویندوز بیشتر از کنسول‌های بازی است

سیستم‌های گیمینگ تاریچه قدیمی‌‌تری دارند و در همین راستا تعداد بازی‌های بیشتری در اختیار کاربران آن‌ها قرار دارد؛ از سوی دیگر کاربرهای کنسول‌های بازی به خصوص کنسول‌های پلی‌استیشن مدت‌هاست که به بازی‌های انحصاری خودشان می‌نازند و این در حالی است که بخش زیادی از بازی‌های انحصاری سونی مانند مرد عنکبوتی و خدای جنگ در طول سال‌های اخیر برای ویندوز نیز عرضه شده‌اند.

اما از طرف دیگر، کمتر پیش می‌آید که بازی‌های انحصاری ویندزو برای کنسول‌های بازی نیز عرضه شوند.

۸. موس و کیبورد بهتر از کنترلر است

حتی طرفدارهای دوآتشه کنسول‌های بازی هم این موضوع را قبول دارند که کنترل شخصیت‌های بازی به خصوص در بازی‌های شوتینگ، توسط موس و کیبورد بسیار آسان‌تر از کنترلر است؛ و این موضوع تا جایی پیش رفته که خیلی از کنسول‌ پلیرها هم از موس و کیبورد استفاده می‌کنند.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌بندی‌ها