ورود به جانویس

چطور به عنوان یک نویسنده در لینکدین جا بیفتیم؟ + ۷ نکته و ابزار برای نویسندگان

چطور به عنوان یک نویسنده در لینکدین جا بیفتیم؟ + ۷ نکته و ابزار برای نویسندگان
چطور به عنوان یک نویسنده در لینکدین جا بیفتیم؟ + ۷ نکته و ابزار برای نویسندگان

به عنوان یک نویسنده، لینکدین می‌تواند بلیط طلایی شما برای یافتن پروژه و کار مورد نظرتان باشد؛ فقط باید از این پلتفرم به روش درست استفاده کنید.

قطعا برای تبدیل شدن به یک نویسنده حرفه‌ای، ذوق و پشتکار لازم است. اما این تنها نصفی از ماجراست! و شما باید بدانید که چطور خودتان را به عنوان یک نویسنده در لینکدین به دیگران معرفی کنید تا مورد توجه واقع شوید.

زمانی که از لینکدین به درستی استفاده کنید، این پلتفرم تبدیل به یک ابزار بسیار کاربردی برای شما خواهد شد؛ مخصوصا اگر به صورت مستقل فعالیت می‌کنید و فریلنسر هستید.

این مقاله به شما از ویژگی‌های برتر لینکدین برای تبلیغ خود و خدماتی که به عنوان یک نویسنده ارائه می‌کنید می‌گوید. پس تا انتها با ما همراه باشید تا ببینیم چطور می‌توان به عنوان یک نویسنده در لینکدین جا افتاد.


۱- از قسمت featured استفاده کنید.

بهترین کارها و مقالات خود را به عنوان نمونه در این قسمت به نمایش بگذارید.

زمانی که به عنوان یک نویسنده مشغول به فعالیت هستید، لازم است تا بهترین کارها و مقالات خود را به عنوان نمونه به نمایش بگذارید. نمونه کارها به افراد کمک می‌کند تا شناخت بهتری نسبت به کار شما داشته باشند.

بخش featured در صفحه لینکدین شما، یکی از مکان‌هایی‌ست که می‌توانید نمونه کارهای‌تان را به نمایش بگذارید. در این قسمت می‌توانید هر مقاله و نوشته‌ای که به آن افتخار می‌کنید را به همراه لینک مرتبط به سایتی که مقاله را در آن بارگذاری کرده‌اید اضافه کنید.


۲- به عنوان یک نویسنده در لینکدین حتما بخش about پروفایل خود را تکمیل کنید و آن را بروز نگه دارید.

برای افزودن و یا ویرایش متن about، تنها کافی‌ست آیکون مداد کنار این قسمت در صفحه لینکدین‌تان را بزنید و متن مورد نظر را بنویسید و در نهایت آن را ذخیره کنید.

فرض کنید که به صورت آنلاین در حال جست‌وجوی یک محصول هستید و با شرکتی عرضه کننده آن روبرو می‌شوید که تا به حال نام‌اش را نشنیده‌اید. زمانی که از وب‌سایت آن‌ها بازدید می‌کنید، احتمالا قبل از خرید محصول از آن‌ها نگاهی کلی به محتوا و بخش «درباره‌ی ما» سایت‌شان می‌اندازید.

این یک مثال کوچک از خرید محصول بود؛ حال تصور کنید که افراد برای پیدا کردن همکار جدید و نیروی ماهر و پرتلاش چقدر دقیق تمام موارد را بررسی می‌کنند! اگر به دنبال این هستید که از خودتان یک نویسنده خبره در ذهن‌ها بسازید، باید خیلی خوب خودتان را معرفی کنید. یکی از بسترهای مناسب و پربازدید برای اینکار، بخش about لینکدین‌تان می‌باشد.

احتیاجی نیست یک متن بلند بالا در about بنویسید! همین که به درستی و واضح از نقاط قوت‌تان در نویسندگی، علایق و مهارت‌های‌تان در این زمینه و خدماتی که می‌توانید ارائه دهید بگویید، کفایت می‌کند. در ضمن، یادتان نرود که می‌توانید در این قسمت هم، راه‌های ارتباطی با خودتان را به کاربران اعلام کنید.

برای افزودن و یا ویرایش متن about، تنها کافی‌ست آیکون مداد کنار این قسمت در صفحه لینکدین‌تان را بزنید و متن مورد نظر را بنویسید و در نهایت آن را ذخیره کنید.


۳- از امکان Provides Services استفاده کنید.

 وارد Add Services در بالای صفحه اصلی لینکدین‌تان شوید و کارهایی که تا به حال انجام داده‌اید را ذخیره کنید.

لینکدین ابزار مفیدی دارد که به شما این امکان را می‌دهد تا کارهایی که انجام داده‌اید را به طور خلاصه به نمایش بگذارید. در این قسمت می‌توانید خدماتی که ارائه می‌کنید را معرفی کنید، مهارت‌های تخصصی‌تان را انتخاب کنید و محل کارتان را نیز مشخص کنید. علاوه بر این، در قسمت توضیحات نیز می‌توانید به طور خلاصه درباره کارهایی که انجام داده‌اید توضیح دهید.

برای اضافه کردن اطلاعات در این قسمت، تنها کافی‌ست وارد Add Services در بالای صفحه اصلی لینکدین‌تان شوید و کارهایی که تا به حال انجام داده‌اید را ذخیره کنید.


۴- Creator Mode را فعال کنید.

به قسمت Resources بروید و سپس Creator Mode را انتخاب کنید.

معمولا افراد اشتباهات مشابهی در لینکدین انجام می‌دهند و استفاده نکردن از تمام قابلیت‌های لینکدین یکی از آن‌هاست. اگر نویسنده هستید، Creator Mode را فعال کنید تا کاربران ایده‌ای از آنچه قرار هست در صفحه شما با آن روبرو شوند داشته باشند.

می‌توانید حداکثر پنج مورد از موضوعاتی که قصد تولید محتوا درباره آن‌ها دارید را در این قسمت انتخاب کنید. هم‌چنین، فعال کردن Creator Mode این امکان را به شما می‌دهد تا لایو برگزار کنید. و این قابلیت برای میزبانی یک سمینار نویسندگی بسیار مفید خواهد بود.

با فعال کردن این گزینه، می‌توانید خبرنامه نیز بسازید؛ تنها کافی‌ست به قسمت Resources بروید و سپس Creator Mode را انتخاب کنید. بعد از این می‌توانید از تمام امکانات مربوط به این قسمت استفاده کنید.


۵- حتما لینک مقاله‌های‌تان را در قسمت تجربیات یا Experience قرار دهید.

وارد قسمت Media شوید و روی Add Media کلیک کنید. بعد از آن می‌توانید با انتخاب Add a Link، لینک مورد نظرتان را اضافه کنید.

تقریبا همه با این قسمت از لینکدین آشنا هستیم و بیشتر افراد هم، اطلاعات مربوط به این بخش را کامل می‌کنند. در اینجا شما از تجربیات، مسئولیت‌هایی که در شغل‌های مختلف داشته‌اید صحبت می‌کنید و مهارت‌هایی که به واسطه این مسئولیت‌ها بدست آورده‌اید را اعلام می‌کنید.

معمولا خوب است که نمونه‌هایی از مقالاتی که برای شرکت‌های مختلف نوشته‌اید را همراه با لینک مقاله در این قسمت به اشتراک بگذارید. انجام این کار نه تنها مدرکی بر گفته‌های شما درباره خودتان است، بلکه تخصص و پیشرفت‌های شما را از زمان شروع کار تا به اکنون نیز نشان می‌دهد.

برای اضافه کردن لینک به بخش تجربیات لینکدین باید ابتدا برروی آیکون مداد مربوط به این قسمت کلیک کنید و وارد بخشی که می‌خواهید ویرایش کنید شوید. سپس، وارد قسمت Media شوید و روی Add Media کلیک کنید. بعد از آن می‌توانید با انتخاب Add a Link، لینک مورد نظرتان را اضافه کنید.

لینک مورد نظرتان را کپی کرده و در قسمت خالی قرار دهید.

۶- حتما دوره‌ها و مدارکی که دریافت کرده‌اید را قید کنید.

می‌توانید این مدارک و گواهینامه‌ها را در قسمت Licenses & certifications لینکدین اضافه کنید.

برای موفقیت در هر کاری، لازم است تا پیوسته اطلاعات خود را بروز نگه دارید و این شامل نویسندگان نیز می‌شود. هرچه بیشتر وارد محیط کار شوید و تجربه بیشتری کسب کنید، متوجه شکاف‌های مجموعه مهارت‌های خودتان خواهید شد.

یکی از راه‌های نشان دادن پیشرفت و درگیر بودن‌تان با اطلاعات بروز در زمینه تخصص‌تان، شرکت در دوره‌های مختلف و دریافت مدرک آن‌هاست. خوشبختانه، دوره‌های آنلاین زیادی برای تقویت مهارت‌های خود پیدا خواهید کرد، فقط باید تصمیم بگیرید که می‌خواهید مهارت‌های‌تان را تقویت کنید!

بعد از آن، می‌توانید این مدارک و گواهینامه‌ها را در قسمت Licenses & certifications لینکدین هم اضافه کنید.


۷- می‌توانید از ویژگی Open to Work هم استفاده کنید.

با انتخاب گزینه Finding a new job از قسمت Open to پروفایل‌تان که در زیر تصویر شما قرار دارد، این ویژگی را فعال کنید.

همانطور که می‌دانید، با فعال کردن این قسمت، به کاربران نشان می‌دهید که به دنبال کار و پروژه جدید هستید و این گزینه برای تشخیص افرادی که دنبال کار هستند مناسب می‌باشد. پس می‌توانید با انتخاب گزینه Finding a new job از قسمت Open to پروفایل‌تان که در زیر تصویر شما قرار دارد، این ویژگی را فعال کنید.

و در نهایت می‌توان گفت که لینکدین یکی از بهترین شبکه‌های اجتماعی برای نویسندگان می‌باشد و ابزارهایی که در این مقاله معرفی کردیم، بخش کوچکی از امکاناتی‌ست که می‌توانید از آن‌ها برای نشان دادن مهارت‌های‌تان به عنوان یک نویسنده استفاده کنید. اطلاعات‌تان را نسبت به لینکدین بروز نگه دارید؛ چرا که این پلتفرم، می‌تواند به شما برای پیدا کردن پروژه‌های بهتر و ارتباط با افراد حرفه‌ای کمک می‌کند.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌بندی‌ها