۱۲ ترفند برای استفاده از Google Calendar در اندروید


تقویم گوگل یا «Google Calendar» بر روی اکثر گوشیهای اندرویدی نصب شده است، اما آیا شما بهطور کامل از ویژگیهای آن استفاده میکنید؟ اگر نه، در این مقاله جانویس، این نکات ضروری را حتماً بررسی کنید.
Google Calendar یک برنامه ساده اما همه کاره است که بهصورت پیشفرض روی اکثر گوشیهای اندرویدی نصب شده است. این برنامه به شما کمک میکند تا زندگی و کار خود را بهگونهای سازماندهی کنید که هرگزبرنامههایتان را از دست ندهید. طیف وسیعی از ویژگیهای موجود در Google Calendar به این معنی است که میتوانید تجربه کاربری خود را شخصیسازی کنید.
در اینجا چندین ابزار وجود دارد که شما میتوانید در تقویم گوگل برای تبدیل گوشی هوشمند اندرویدی خود به یک دستیار عالی استفاده کنید. پس این نکات را بررسی کنید و از آنها نهایت استفاده را ببرید.
۱. اهداف خود را تعیین کنید و به آنها برسید

برنامه Google Calendar را در اندروید باز کنید و دکمه مثبت را در تقویم خود بزنید. از اینجا، شما میتوانید چهار چیز ایجاد کنید: یک هدف، یک یادآوری، یک کار و یک رویداد.
بیایید با دکمه هدف شروع کنیم. این ویژگی به سادگی جلساتی را برای انجام و رسیدن به هدف برای شما برنامهریزی میکند.
شما میتوانید بین پنج هدف یکی را انتخاب کنید:
- ورزش
- یک مهارت بسازید
- خانواده و دوستان
- زمان من
- زندگیام را سازماندهی کنم
هر موضوع به شما گزینههای بیشتری میدهد، از جمله توانایی ایجاد اهداف سفارشی. در نهایت، میتوانید انتخاب کنید که جلسات چقدر و چه مدت طول بکشد و همچنین در چه ساعتی از روز انجام شود.
قبل از تأیید تنظیمات خود، برگه گزینههای بیشتر را بررسی کنید که به شما این امکان را میدهد تا رنگ هدف را تغییر دهید و قبل و بعد از هر جلسه اعلانهای هوشمند را نیز تغییر دهید.
پس از اتمام، Google Calendar به طور خودکار جلسات شما را تنظیم میکند. برای ویرایش هر چیزی که به برنامه خود اضافه میکنید، فقط آن را انتخاب کنید و روی نماد قلم ضربه بزنید. نماد سه نقطه در کنار آن نیز به شما این امکان را میدهد تا ورودی را حذف کنید.
۲. یادآوریها را ایجاد و سفارشی کنید

از دکمه پلاس، روی Reminder ضربه بزنید تا این ویژگی در اندروید باز شود. در قسمت Remind me to، هر چیزی را که نمیخواهید فراموش کنید تایپ کنید. سپس، تصمیم بگیرید که آیا باید بهطور دائم در تقویم شما باشد یا میخواهید برنامه در تاریخ خاصی به شما هشدار دهد.
در نهایت، انتخاب کنید که هر چند وقت یکبار یادآوری را میخواهید یا اگر نمیخواهید هم میتوانید تنظیم کنید. در آخر دکمه ذخیره را فشار دهید و در نهایت Google Calendar یادآور جدید شما را اضافه میکند.
شما میتوانید با انتخاب یک یادآور فردی و سپس ضربه زدن روی نماد قلم ویرایش کنید. اما برای سفارشی کردن رنگ همه یادآوریها، روی نماد منو ضربه بزنید و به Settings > Reminders بروید. در این قسمت شما طیف خوبی از رنگهای مناسب برای موقعیتهای مختلف دریافت میکنید.
۳. راهاندازی و مدیریت وظایف

گزینه Tasks تقریباً مشابه Reminder creator است. تنها تفاوت این است که شما دو فیلد اطلاعاتی دریافت میکنید: افزودن عنوان و افزودن جزئیات. این قسمت به شما این امکان را میدهد تا هر وظیفهای را که برای خود تعیین میکنید توضیح دهید.
سپس، فقط زمان نمایش هشدار و تکرار آن را انتخاب کنید. روی گزینه ذخیره ضربه بزنید و وظیفه شما آماده است. همچنین میتوانید وظایف خود را مانند هر چیز دیگری از طریق نماد قلم ویرایش کنید و رنگ آنها را از طریق Settings > Tasks تغییر دهید.
۴. ایجاد رویدادها

برای برنامه روزانه خود، باید از گزینه Event استفاده کنید. دو راه برای ایجاد یک رویداد Google Calendar در اندروید وجود دارد، مانند یک برنامه جلسه کارآمد برای تیم خود، میتوانید از دکمه پلاس استفاده کنید یا یک روز و ساعت را در تقویم خود انتخاب کنید، در این مرحله یک فیلد برای شما ظاهر میشود که باید آن را بزرگ و پر کنید.
هر مسیری را که انتخاب کنید، در نهایت به همان فرم خواهید رسید، یعنی جایی که میتوانید کارهای زیر را مشخص کنید:
- رویداد خود را نام ببرید و توصیف کنید
- تاریخ و زمان را تنظیم کنید
- افراد را دعوت کنید و حتی برنامههای آنها را مشاهده کنید
- افزودن پیوستها
- افزودن ویدئو کنفرانس
- یک مکان را مشخص کنید
- اعلانها را تنظیم کنید
- رنگی را برای مراسم انتخاب کنید
تنظیمات خود را ذخیره کنید و رویداد در تقویم شما قرار میگیرد تا آن را به دلخواه خود سفارشیسازی کنید. همچنین میتوانید یک رویداد را با انتخاب آن و سپس ضربه زدن روی منوی سه نقطه کپی کنید.
مسیر Settings > Events چند ابزار دیگر را فراتر از طرحهای رنگی ارائه میدهد. میتوانید اعلانهایی را برای رویدادها است، در تمام روزها انتخاب کنید و سپس اضافه کنید. در Settings > General، همچنین برگه پیشفرض مدت زمان رویداد وجود دارد که به شما این امکان را میدهد مدت زمان جلسات را در تقویم خود تنظیم کنید، از ۱۵ تا ۱۲۰ دقیقه.
همراه با تمام این نکات، شما میتوانید با برنامهها و برنامههای افزودنی برای تقویم گوگل، بهرهوری برنامه را به سطح بالاتری ببرید.
۵. نمایش تولدها و تعطیلات

Google Calendar بهطور خودکار برنامه شما را با تعطیلات رسمی و تاریخ تولد مخاطبینتان پر میکند. از قسمت تنظیمات، میتوانید به گزینههای سفارشیسازی برای هر دوی این عناصر دسترسی داشته باشید.
به عنوان مثال، در Birthdays، میتوانید رنگ آنها را تغییر دهید و تولد مخاطبین را روشن و خاموش کنید. در تعطیلات، شما همچنین میتوانید رنگ دیگری را انتخاب کنید. علاوهبراین، روی برگهای که کشور شما را نشان میدهد ضربه بزنید و تعداد بیشتری از آنها را اضافه کنید. همچنین میتوانید محدوده تعطیلاتی را که میخواهید ببینید انتخاب کنید.
برگه دیگری در Holidays به شما این امکان را میدهد تا تعطیلات مذهبی را که میخواهید در تقویم اندرویدتان نمایش دهد، انتخاب کنید.
۶. تصمیم بگیرید که کدام ویژگی قابل مشاهده است

منوی برنامه Google Calendar شما عناصر کلیدی را فهرست میکند که ممکن است بخواهید در برنامه خود ببینید. با علامت زدن یا برداشتن تیک در کادرهای مربوطه، میتوانید نمایش یا پنهان کردن را انتخاب کنید:
- مناسبتها
- وظایف
- یادآوریها
- تولدها
- تعطیلات
گزینههای مخفی در تنظیمات شما وجود دارد. با برگه عمومی شروع کنید، جایی که میتوانید تقویم، اعداد هفته، رویدادهای سایر کاربرانی که آنها را رد کردهاید و ورودیهای کوتاهتر از ۳۰ دقیقه را نشان دهد. حتی شما میتوانید گزینه کنفرانس ویدئویی را برای رویدادها روشن و خاموش کنید.
در نهایت، اگر به Settings > Events از Gmail بروید، این برنامه به شما این امکان را میدهد که تغییر دهید آیا میخواهید Gmail به طور خودکار ورودیهایی مانند پروازها و سایر رزروها را به تقویم شما اضافه کند یا خیر.
۷. چیدمان تقویم را تنظیم کنید

از منوی برنامه، میتوانید طرحبندی تقویم را تنظیم کنید. برای شروع، اگر فقط میخواهید روزهایی را ببینید که ورودی دارند، میتوانید زمانبندی را انتخاب کنید.
درغیراینصورت، تقویم خود را به تقویم روزانه، ۳ روزه، هفتگی یا ماهانه تبدیل کنید. اگر به Settings > General > Alternative Calendar بروید، حتی میتوانید بین تقویمهای چینی، عبری، هجری، هندی، کرهای و فارسی یکی را انتخاب کنید.
۸. شروع هفته خود را انتخاب کنید

بسیاری از ویژگیهای ساده وجود دارد که میتواند استفاده از Google Calendar را بسیار کارآمد کند. یکی از آنها گزینهای برای تغییر روزی است که هفته شما با آن شروع میشود. فقط به تنظیمات عمومی خود و تب شروع هفته بروید، جایی که میتوانید بین شنبه، یکشنبه و دوشنبه یکی را انتخاب کنید.
۹. یک منطقه زمانی تنظیم کنید

در همان مکان شروع هفته، کلیدی با برچسب استفاده از منطقه زمانی دستگاه پیدا خواهید کرد. این گزینه بهطور خودکار مکان شما را شناسایی میکند و تقویم شما را به روز نگه میدارد. اگر این دکمه را خاموش کنید، میتوانید بهصورت دستی یک منطقه زمانی را انتخاب کنید. به عنوان مثال هنگام تنظیم رویدادها، برای به خاطر سپردن ساعت در نقطه دیگری از جهان مفید است.
۱۰. بین حالت روشن و تاریک تغییر دهید

در تنظیمات عمومی شما، برگه Theme نیز وجود دارد. روی آن ضربه بزنید چون شما میتوانید تقویم گوگل خود را روی روشن، تاریک یا پیش فرض سیستم تنظیم کنید. همانطور که میدانید حالت تاریک چگونه کار میکند و بر شما تأثیر میگذارد، ممکن است بخواهید همه دستگاهها یا برنامههایی را که اغلب استفاده میکنید تنظیم کنید.
۱۱. اعلانها و تنظیمات پاسخ سریع خود را سفارشی کنید

بخش اعلانها در پایین تنظیمات کلی Google Calendar راههای مختلفی برای سفارشیسازی هشدارهای شما ارائه میدهد. اول از همه، اگر Notify را در این دستگاه غیرفعال کنید، هیچ اعلانی دریافت نخواهید کرد.
با این حال، اگر از آنها استفاده کنید، میتوانید تصمیم بگیرید که وظایف فردی و کل تقویم چگونه رفتار میکند. شما در این قسمت متوجه خواهید شد که اعلانهای تقویم و اعلانهای وظیفه دارای ابزارهای یکسانی هستند که شامل موارد زیر میشود:
- نشان دادن اعلانات
- تنظیمات زنگ و بیصدا
- بر روی صفحه نمایش ظاهر شود
- صدا
- لرزش
- صفحه قفل
- «مزاحم نشوید» را لغو کنید
در زیر اعلانها، برگه پاسخهای سریع وجود دارد. در اینجا، میتوانید متن پاسخهای خودکار تقویم خود را تغییر دهید، مثلاً وقتی برای یک جلسه گروهی دیر میروید یا مجبور به لغو آن هستید.
سایر امکانات برتر برای Google Calendar میتوانند سازماندهی پروژههای تیمی را از راه دور بسیار آسانتر کنند، خواه مربوط به مدیریت بهتر زمان باشد یا برنامهریزی.
۱۲. حساب Google خود را مدیریت کنید و دیگری اضافه کنید

یک نکته مفید دیگر در مورد برنامه Google Calendar Android این است که میتوانید حساب خود را از اینجا سازماندهی کنید.
روی تصویر نمایه خود روی صفحه ضربه بزنید و سپس Manage your Google account را انتخاب کنید. ابزارهای سفارشیسازی معمولی شما را از حریم خصوصی و امنیت گرفته تا اطلاعات شخصی، اشتراک گذاری و گزینههای پرداخت ارائه میدهد.
از منوی نمایه خود، همچنین میتوانید برگه افزودن یک حساب دیگر را بزنید. گوگل جزئیات آن را قبل از گنجاندن آن در تقویم شما میپرسد.
اگر مدیریت حسابها را در این دستگاه انتخاب کنید، گوگل شما را به تنظیمات گذرواژهها و حسابها میبرد، جایی که میتوانید امنیت برنامههایتان را مدیریت کنید.
از همه ابزارهای خود در تقویم گوگل استفاده کنید
با این ترفندهای آشکار و پنهان، شما باید در کمترین زمان به تقویم گوگل در اندروید مسلط شوید. به بررسی کارهایی که میتوانید در برنامه انجام دهید، ادامه دهید زیرا کوچکترین ابزار میتواند یک تغییر بزرگ برای انجام کار یا زندگی شخصیتان باشد.
چیزی که قطعاً نباید از آن غافل شوید، توانایی سرویسهای گوگل برای سازگاری و کارکرد خوب در دستگاههای مختلف است.
امیدوارم این مقاله جانویس به شما در برنامهریزی بهتر برای کارهای شخصی و شغلیتان کمک زیادی کرده باشد.
0 دیدگاه