ورود به جانویس

تازه واردها چطور از توییتر استفاده کنند؟

تازه واردها چطور از توییتر استفاده کنند؟
تازه واردها چطور از توییتر استفاده کنند؟

توییتر یک پلتفرم عالی برای بیزینس‌ها و تولیدکنندگان محتواست. یک راه خفن برای ارائه اخبار شرکت‌تان، یا بحث درباره موضوعات داغ روز و در نهایت رساندن صدای خود در میان این همه هیاهو به گوش مخاطبان.

در این مقاله قصد داریم به تازه واردها آموزش دهیم که چطور از توییتر استفاده کنند و البته این مقاله نکات ریزی برای کسانی که قبلا با این شبکه اجتماعی کار کرده‌اند نیز خواهد داشت. در واقع ما در این مقاله آموزش‌هایی برای استارت کار ارائه می‌کنیم.

۶ قدم برای یک شروع خوب در توییتر

قدم اول: یک پروفایل مناسب تنظیم کنید.

همانطور که می‌دانید اولین قدم برای فعالیت در یک شبکه اجتماعی، تنظیم یک پروفایل مناسب است؛ منظورمان از مناسب چیست؟ پروفایلی که نشان دهد کاربران قرار است با چه نوع محتوایی روبرو شوند و تا حدودی نشان‌دهنده شخصیت شما باشد.

در واقع شما به تعیین موارد زیر نیاز دارید:

آیدی: آیدی نامی است که بعد از علامت @ قرار می‌گیرد و باید تنها منحصر به حساب توییتر شما باشد. تعداد کاراکترهای آیدی حداکثر می‌تواند ۱۵ عدد باشد.

یک نام: نام کاربری قابل تعویض است و در کنار آیدی شما قرار می‌گیرد. نام و آیدی شما می‌تواند یکسان باشد، یا می‌توانید نام‌های خلاقانه استفاده کنید یا اسم برند خود را بگذارید. تعداد کاراکترهای مجاز برای نام از ۴ تا ۵۰ عدد می‌باشد.

عکس پروفایل: توصیه می‌شود ابعاد تصویر پروفایل را ۴۰۰×۴۰۰ پیکسل در نظر بگیرید.

عکس پس زمینه (Cover Photo): ابعاد توصیه شده برای عکس‌های پس زمینه ۵۰۰×۱۵۰۰ پیکسل می‌باشد.

بیو (Bio): در این قسمت یک توضیح کوتاه و شیرین درباره خودتان و اینکه قرار است چه نوع توییت‌هایی قرار دهید بنویسید. حداکثر تعداد کاراکتر برای نوشتن بیو ۱۶۰ عدد می‌باشد.

و اگر وب‌سایت دارید، لینک آن را نیز اضافه کنید.

تنظیم پروفایل توییتر

اگر دارید یک حساب برای کسب‌وکارتان درست می‌کنید، بهتر است نام کاربری و آیدی‌تان، نام برندتان باشد و لوگوی شما تصویر زمینه‌تان باشد. به عنوان نمونه،پروفایل برند SunChips را نگاه کنید.

sunchips نمونه یک حساب کاربری مربوط به کسب‌وکار در توییتر

قدم دوم: توییتر را بشناسید.

Retweet ،Mention ،Quote Tweet و …، همگی اصطلاحاتی هستند که برای استفاده از توییتر باید بدانید.

درک ویژگی‌ها و ابزار توییتر و نحوه صحبت کاربران توییتر، به شما کمک می‌کند تا محتوای پربازدید در توییتر ایجاد کنید و تعامل بهتری با سایر افراد داشته باشید.

در اینجا برخی از اصطلاحات مقدماتی درباره توییتر را عنوان کرده‌ایم:

هشتگ (Hashtag): هشتگ شامل هر کلمه یا جمله‌ای‌ست که بعد از علامت # قرار می‌گیرد؛ مثل: #شبکه‌های ـ اجتماعی. زمانی که روی یک هشتگ کلیک می‌کنید، تمامی توییت‌هایی که شامل این کلمه کلیدی هستند را مشاهده خواهید کرد.

منشن (Mention): ذکر آیدی سایر افراد در توییت خودتان، منشن گفته می‌شود و در واقع شما می‌توانید تمامی توییت‌هایی که در آن‌ها منشن شده‌اید را در Notification ببینید.

ریتوییت (Retweet): به زبان فارسی همان بازنشر می‌باشد، یعنی یک توییت از یک اکانت دیگر یا حتی اکانت خود را در صفحه‌تان به اشتراک بگذارید.

کوت توییت (Quote Tweets): منظور از کوت توییت، ریتوییت همراه با کامنت است. اگر تمایل دارید در ریتوییت از متن، عکس، ویدیو استفاده کنید، کوت توییت بهترین گزینه می‌باشد.

Thread توییتر: Thread در واقع زمانی استفاده می‌شود که شما قصد دارید یک رشته از توییت‌ها بسازید. چه زمانی رشته توییت کاربرد دارد؟ زمانی که مطلبی به اشتراک می‌گذارید که تعداد کاراکترهای آن بیش از ۲۸۰ عدد می‌باشد.

لایک (Like): تقریبا کسی وجود ندارد که از مفهوم لایک کردن در فضاهای مجازی آگاه نباشد. لایک کردن این امکان را به شما می‌دهد که توییت‌های مورد علاقه‌تان را در صفحه نمایه خود مشاهده کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر Twitter’s Glossary را مطالعه بفرمایید.

قدم سوم: از قالب‌های متفاوت برای محتواهای خود استفاده کنید.

همیشه نوآوری و خلاقیت جواب می‌دهد! قرار نیست از هر ابزاری درست همانطور که بقیه از آن استفاده می‌کنند استفاده کنید. برای مثال، الان که توییتر پر از متون کوتاه و بلند شده، شما تحولی به توییت‌هایتان بدهید و از عکس، گیف و فیلم‌های کوتاه هم استفاده کنید.

جالب است بدانید وجود گیف در توییت‌ها، ۵۵٪ تعامل با مخاطبان را افزایش می‌دهد.

برای اضافه کردن گیف، به توییت خود، بر روی گزینه‌ای که در تصویر زیر نشان داده شده کلیک کنید، سپس گیف مورد نظر را انتخاب کرده و آن را آپلود کنید. برای بارگذاری عکس و فیلم نیز می‌توانید از همین نوار ابزار استفاده کنید.

افزودن گیف به توییت

هم‌چنین می‌توانید از نظرسنجی‌ در توییت‌های خود استفاده کنید. Poll یا همان نظرسنجی‌های توییتر یکی از جذاب‌ترین را‌ه‌های افزایش تعامل با فالوورهاست.

برای مثال شرکت LEGO برای تعامل با جامعه هدف خود و آموزش نکات خاص از نظرسنجی استفاده می‌کند.

اخیرا توییتر در حال آزمایش قابلیت پیام‌های صوتی و اضافه کردن آن به پلتفرم خود است. به کمک این ابزار، کاربران می‌توانند همانند سایر شبکه‌های اجتماعی هرآنچه که می‌خواهند را در قالب Voice بیان کنند.

قدم چهارم: استراتژی تولید محتوا داشته باشید.

حال که با پایه‌های کار با توییتر آشنا شدید، قدم بعدی چیست؟ مشخص کردن اهداف و داشتن یک استراتژی تولید محتوا.

قبل از آنکه شروع به توییت گذاشتن کنید، لازم است که حتما جوابی برای این سوال داشته باشید:«من برای استفاده از توییتر چه اهدافی دارم؟»

اهداف شما می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • ترافیک وب‌سایت‌تان را افزایش دهید.
  • تعداد فالوورهای‌تان را افزایش دهید.
  • تعامل بیشتری با فالوورهای‌تان داشته باشید.

قدم پنجم: جامعه خود را در توییتر بسازید.

حال که کار با توییتر را یاد گرفتید و اهداف‌تان را نیز تعیین کرده‌اید، وقت آن رسیده که بقیه را دنبال کنید و با آن‌ها معاشرت کنید و در بحث‌های معروف و اصطلاحا ترند شده مشارکت داشته باشید.

در اینجا تعدادی نکته کلیدی برای ساختن جامعه اطراف‌تان پیشنهاد می‌کنیم:

۱- افرادی که با شما یا کسب‌وکارتان وجه اشتراک دارند را پیدا کنید.

می‌توانید هشتگ‌های مرتبط با موضوعاتی که درباره‌شان توییت می‌گذارید را نگاه کنید و از میان افرادی که آن‌ها را به اشتراک گذاشته‌اند تعدادی را دنبال کنید.

برای مثال، اگر شما گرافیست هستید، می‌توانید هشتگ GraphicDesign# را سرچ کنید تا افرادی که درباره این موضوع صحبت می‌کنند را پیدا کنید.

۲- رقبای خود را بشناسید.

یک لیست از نام رقبا و نحوه فعالیت‌شان در این پلتفرم تهیه کنید. نیازی نیست حتما آن‌ها را فالو کنید، همینکه بدانید چه مدل پست‌هایی می‌گذارند و چه فعالیتی در توییتر دارند کافی‌ست.

برای شروع، TwitterMktg@ یک گزینه عالی برای شناسایی برندها و تولیدکنندگان موفق توییتری می‌باشد.

۳- ایجاد محتوای جذاب

کلید موفقیت در توییتر، گفت‌وگو و داشتن فالوورهایی‌ست که بتوانند با شما تعامل داشته باشند. برای داشتن این کلید، لازم است که محتوای خوبی تولید کنید؛ می‌توانید از گیف‌ها، یا توییت‌های جذاب استفاده کنید و به کمک نظرسنجی‌های توییتر بازخورد دریافت کنید.

قدم ششم: عملکرد خود را بررسی کنید.

هنگامی که قصد دارید به طور جدی در یک پلتفرم فعالیت داشته باشید، لازم است که مرتبا عملکرد خودتان را بسنجید. برای اینکار می‌توانید از Twitter’s Analytics Tool که یک ابزار مخصوص توییتر برای بررسی: رشد تعداد فالوورها، بهترین توییت‌های شما، میزان تعاملات و موارد دیگر است استفاده کنید.

آنالیز عملکرد خود در توییتر

هنگامی که متوجه شدید کاربران چه مدل توییت‌های شما را بیشتر می‌پسندند، می‌توانید محتواهایی ایجاد کنید که نظر مخاطبان را جلب کنند و برای آن‌ها جذاب‌تر هستند.

توییتر یکی از بهترین راه‌ها برای بیان نظرات و اشتراک آن با افراد دیگر می‌باشد. صحبت با دیگران و دانستن نظرات آن‌ها به شما کمک می‌کند تا دید وسیع‌تری داشته باشید و با عقاید متفاوت آشنا شوید. در این شرایط نامساعد کرونایی، فرصت صحبت با سایرین بسیار کم شده، اگر تمایل به معاشرت با افراد دیگر را دارید، توییتر بهترین گزینه است؛ پس همین الان کار با آن را شروع کنید.

منبع: later.com

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌بندی‌ها