skip to Main Content

آموزش مرحله به مرحله‌ی حذف اکانت تلگرام

آموزش حذف اکانت تلگرام

همانطور که می‌دانید تلگرام محبوب‌ترین پیام‌رسان در بین شبکه‌های اجتماعی می‌باشد. این پیام‌رسان در ایران به تنهایی دارای ۴۰ میلیون کاربر می‌باشد. با این وجود دلایل متعددی وجود دارد که برخی از ما به عنوان کاربر تصمیم به ترک رسانه‌های اجتماعی می‌گیریم که تلگرام از آن مستثنا نمی‌باشد. در این مقاله آموزش می‌دهیم که چگونه می‌توانید اکانت تلگرام خود را حذف کنید:

مراحل حذف اکانت تلگرام

بدانید که از طریق خود اپلیکیشن تلگرام نمی‌توانید اکانت خود را حذف کنید و این امر تنها از طریق سایت رسمی تلگرام امکان دارد.

سایت رسمی تلگرام https://my.telegram.org می‌باشد که با کلیک بر روی همین لینک می‌توانید وارد این سایت شوید. پس از اینکه وارد سایت شدید، صفحه‌ای باز می‌شود که در آن کادر آبی رنگی قرار دارد. در این کادر باید شماره موبایلی که می‌خواهید اکانت مربوط به آن را حذف کنید با کد ۹۸+ وارد کرده و سپس گزینه‌ی ‌Next  را لمس کنید.

پس از اینکه Next را انتخاب کردید، در زیر این کادر آبی رنگ، کادر دیگری به نام Confirmation Code باز می‌شود. در این زمان تلگرام کدی را به اکانتی که می‌خواهید آن را حذف کنید ارسال می‌کند و باید کدی که ارسال شده‌است را در این کادر وارد کرده و در پایان SING IN را لمس کنید. بعد از گذراندن این مراحل وارد اکانت خودتان در سایت تلگرام می‌شوید.

مراحل حذف اکانت تلگرام

پس از ورود به اکانت تلگرام در سایت رسمی تلگرام با سه گزینه رو به رو می‌شوید که برای دیلیت اکانت تلگرام باید گزینه‌ی دوم یعنی Delete Account را انتخاب کنید. در صفحه‌ی حذف حساب تلگرام، تلگرام از شما دلیل دیلیت اکانت را می‌پرسد که می‌توانید بدون پاسخ گزینه‌ی Done را انتخاب کنید. در آخر تلگرام بار دیگر تلاش خود را می‌کند تا شما را منصرف کند و پیام دیگری در کادر جدید برایتان باز می‌شود. اگر مصمم هستید برای حذف اکانت خود، باید کادر قرمز رنگ یعنی Yes Delete my account را انتخاب کنید. بعد از تایید نهایی شما، تلگرام پیام تایید حذف اکانت را نشان می‌دهد و از شما می‌خواهد به زودی به این پیام‌رسان برگردید.

قسمت نهایی، قسمت Delete Telegram

حذف خودکار اکانت به دست تلگرام

تلگرام قابلیت دیگری به نام حذف خودکار اکانت دارد. به این معنا که اگر شما به مدت طولانی از تلگرام خود استفاده نکنید، اکانت شما به صورت خودکار حذف می‌شود. علت این امر تنظیمات پیش‌فرض تلگرام می‌باشد. پیش‌فرض تلگرام بر روی ۶ ماه قرار دارد یعنی اگر به مدت ۶ ماه تلگرام خود را چک نکردید، اکانت شما حذف خواهد شد. تعیین این زمان به عهده‌ی کاربر است و می‌توان آن‌ را از ۱ ماه تا یک سال تعییر داد. برای تغییر این مدت زمان مراحل بالا را طی کنید:

حذف خودکار اکانت به دست تلگرام

نکاتی که باید در مورد حذف اکانت تلگرام بدانید:

  • اگر اکانت خود را حذف کنید، تمام پیام‌ها و اطلاعاتی که در آن قرار دارد پاک می‌شوند و نمی‌توانید آن‌ها بازگردانید. در صورت بازگشت دوباره به تلگرام، شما با یک حساب کاربری خالی مواجه خواهید شد.
  • اگر در یک بازه‌ی زمانی کوتاه، با یک شماره موبایل چندین بار اکانت خود را حذف کنید به احتمال زیاد برای چند هفته شماره موبایل مربوطه بلاک خواهد شد و مدتی نمی‌توانید با این شماره موبایل وارد تلگرام شوید.

خلاصه‌ی کلام

همانطور که گفته شد حذف اکانت تلگرام تنها از طریق سایت رسمی تلگرام امکان پذیر خواهد بود. اگر پیامی در خود اپلیکشن تلگرام برای حذف اکانت دریافت کردید آن‌ها را نادیده گرفته و بلاک کنید. اگر کدی را بدون هیچ درخواستی دریافت کردید آن را نیز نادیده بگیرید چرا که احتمالا اشتباهی رخ داده است. تجربیات خود را درباره‌‌ی حذف اکانت در تلگرام با ما به اشتراک بگذارید و اگر در انجام مراحل سوالی داشتید در قسمت کامنت با من در میان بگذارید.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌بندی‌ها