۵ استراتژی مهم برای رشد در شبکههای اجتماعی که از آنها غافلید!
وقتی صحبت از استراتژی رشد در شبکههای اجتماعی میشود، اکثر برندها برخی از روشهای تکراری که مدام گفته میشود را میشناسند مانند محتوای باکیفیت ارسال کنید، به فهماندن برند خود تمرکز کنید، با مخاطبان خود درگیر شوید. اما اینهمه استراتژی رشد در شبکههای اجتماعی نیست.
اما آیا تابهحال فکر کردهاید که آیا استراتژیهایی هم وجود دارد که در شبکههای اجتماعی خود نادیده گرفتهاید؟
در این مقاله، برخی از استراتژیها را که ممکن است برای رشد در شبکههای اجتماعی در نظر نگرفته باشید را بیان کردهایم.
۱. از میکرو اینفلوئنسرها کمک بگیرید.
بر اساس گزارشهای ثبت شده در مورد محتوای تولید شده توسط کاربران در سال ۲۰۲۱ نشان داده شد که اکثر بازاریابان (۹۳٪) موافق این نظریه هستند که مخاطبان به محتوای ایجاد شده توسط افراد بیش از برندها اعتماد دارند.
مردم به طور قابل توجهی بیشتر از اعتماد به برندها به یکدیگر اعتماد دارند، و به همین دلیل است که بر اساس این مطالعه، ۷۵ درصد از بازاریابان با اینفلوئنسرهای کوچک یا میکرو با فالوورهای بین ۵۰۰ تا ۲۵۰۰۰ کار میکنند.
حالا چرا مگا اینفلوئنسرها با میلیونها فالوور نه؟ خب، علاوه بر هزینه، برخی از برندها نگران هستند که وقتی اینفلوئنسرها به افراد مشهوری تبدیل میشوند و محبوبیت بیشتری پیدا میکنند، بخشی از نفوذ خود را از دست بدهند.
در نتیجه، برندها بیشتر با تولیدکنندگان محتوای کوچک با تعامل زیاد در جامعه کار میکنند. در سال ۲۰۱۸، یک مطالعه /نشان داد که میکرو اینفلوئنسرها (بین ۱۰۰۰۰ تا ۱۰۰ هزار دنبالکننده) مؤثرترین هستند.
محتوای تولید شده توسط کاربر (UGC) همچنان یک عامل پیشرو و درآمدزا در شبکههای اجتماعی خواهد بود. بااینحال، تغییر به سمت اینفلوئنسرهای کوچکتر ممکن است راه مؤثرتر (و مقرونبهصرفه) برای افزایش آگاهی از برند باشد.
۲. به محتوای پلتفرم خاصی پایبند باشید.
با پلتفرمهای مختلف برای ارسال پست، ممکن است که غرق شوید.
برندها اغلب سعی میکنند محتوای خود را با ارسال یک محتوا در چندین پلتفرم ارسال کنند. بهعنوانمثال، یک ویدئو ممکن است در فیسبوک، ریلز اینستاگرام و تیک تاک قرار گیرد.
اگرچه ممکن است این کار باعث صرفهجویی در زمان شود، اما ممکن است در دراز مدت به برند شما آسیب برساند. رقابت بین هر پلتفرم شبکههای اجتماعی بسیار زیاد است.
در فوریه ۲۰۲۱، اینستاگرام اعلام کرد که ریلزهایی که لوگوی تیک تاک روی آنها درج شده باشد را از پلتفرم خود خارج میکند.
زمانی که کاربر تیک تاک ویدئویی را که در پلتفرم آپلود شده ذخیره میکند، علامت تجاری نشان داده میشود. ازآنجاییکه تیک تاک رقیب مستقیم ریلز اینستاگرام است، این برند میخواهد استفاده از نرمافزار کوتاهمدت خود را تبلیغ کند و کاربران را در شبکه خود نگه دارد.
این نشان دهنده تلاش بیشتر پلتفرمهای شبکههای اجتماعی برای متمایز ساختن خود از یکدیگر است.
با همین روش، برندها باید استراتژی خاصی را برای هر پلتفرم دنبال کنند، زیرا رفتار مخاطب از سایتی به سایت دیگر متفاوت است.
۳. خود را به افرادی که مشتاق برندتان هستند، نشان دهید.
وقتی چند هفته پیش به تعطیلات رفتم، من و دوستانم یک ساعت را صرف بحث در مورد برندهای موردعلاقه سیاهپوستها کردیم.
یکی از برندهایی که به آن اشاره کردم، برند کیف پول لوکس Anima Iris بود. من حتی از برند خرید نکرده بودم اما قبلاً مشتاق بودم که این خبر را منتشر کنم.
چند هفته بعد متوجه شدم که یکی از دوستانم مدام مطالب جدیدی از Anima Iris را با من به اشتراک میگذاشت و بعد من تصمیم گرفتم که سرمایهگذاری روی این برند کنم.
دلیل اصلی من برای سرمایه گذاری روی این برند، مدیرعامل شرکت Anima Iris است که به طرز باورنکردنی در شبکههای اجتماعی این برند قابلمشاهده بود.
در واقع، اکثر پستهای این برند در شبکههای اجتماعی، مدیرعامل و سفر او را نشان میداد. تانجونگ همه چیز را از چرمهای جدیدی که در نظر دارد استفاده کند تا مبارزهاش در افزایش سرمایه به اشتراک میگذاشت.
نکته داستان چیست؟ برندها اغلب قدرت شفافیت و صداقت را دستکم میگیرند.
در سال ۲۰۱۸، یک مطالعه در Sprout Social study نشان داد که ۷۰٪ از مشتریان زمانی که مدیرعامل آن برند در شبکههای اجتماعی فعال است، احساس ارتباط بیشتری با برند دارندو سه دلیل زیر را ذکر کردند:
- افراد واقعی پشت این برند هستند.
- مشتریان دوست دارند درباره تیم مدیریت بدانند.
- مشتریان احساس میکنند که مدیر عامل نگرش ارزشمندی در مورد خود برند ارائه میدهد.
این شفافیت به تانجونگ کمک کرده است تا جامعهای از فالوورهای وفادار بسازد که روی برند او سرمایهگذاری میکنند و اغلب با محتوای او درگیر میشوند.
وقتی با شفافیت به چیزی اشاره میکنید، بازاریابان اغلب به حفظ حریم خصوصی اطلاعات و مسئولیت اجتماعی فکر میکنند. اما فرهنگ شرکت، کارمندان، فرایندها و همه چیز دراینبین نیز وجود دارد.
در یک مطالعه در سال ۲۰۲۰ توسط Havas انجام گرفت، مشخص شد که (۵۸٪) از آنها میخواهند برندها شفافتر و صادقانهتر باشند و در فرایندها و محصولات آن شرکت به گونهای شرکت داده شوند.
۴. بر روی رشد جامعه تمرکز داشته باشید.
آیا شبکههای اجتماعی آگاهی از برند را ایجاد میکنند؟ بله کاملا درست است. با این حال، اغلب، برندها بدون در نظر گرفتن افراد جامعه فقط بر روی خروجی تمرکز میکنند.
استراتژیست ارشد محتوا در تیم Annabelle Nyst، شرکتها را تشویق میکند تا یک استراتژی برای رشد در شبکههای اجتماعی در جامعه ایجاد کنند.
همچنین میگوید: «بسیاری از برندها شبکههای اجتماعی را بهعنوان وسیلهای برای تبلیغ خود و محتوای متعلق به خود میبینند، بدون اینکه واقعاً به تعامل یا رشد جامعه خود فکر کنند.
او می افزاید که برندها باید در مورد شرکت در گفتگوها، یافتن حقایق خود، نظارت بر درک برندشان و جشن گرفتن فعال باشند.
نکته مهم: برای اینکه بتوانید روی مخاطبان خود سرمایهگذاری کنید، کار آسانتری خواهید داشت که آنها را در مورد محصولات یا خدمات خود علاقهمند کنید.
۵. لایو داشته باشید.
لایو به برندها اجازه میدهد تا در زمان واقعی با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند. در برخی موارد، مشتریان لایو را به سایر محتواها ترجیح میدهند.
در سال ۲۰۱۷، Livestream found that متوجه شد که ۸۰٪ از مخاطبان تماشای ویدئوی زنده یک برند را به خواندن یک پست وبلاگ یا دیدن یک پست اجتماعی ترجیح میدهند.
طبق گفته Wyzowl تنها در سال ۲۰۲۱، ۲۸ درصد از بازاریابان قصد داشتند از لایو در استراتژی بازاریابی ویدئویی خود استفاده کنند.
دلایل دیگر برای لایو عبارتاند از:
- امکان استفاده مجدد از محتوای زنده در پستهای دیگر.
- ایدههایی که از ارتباط مستقیم با مخاطبان به دست میآورید.
- اعتمادی که میتوانید با نشان دادن چهرههای پشت برندتان ایجاد کنید.
شبکههای اجتماعی هیولایی هستند که به این زودیها از بین نمیروند. از آزمایش این استراتژیها برای رشد در شبکههای اجتماعی نترسید، زیرا این ترفندها به شما کمک میکند تا مخاطبان خود را بهتر بشناسید و استراتژیهای مؤثر را بهتر بشناسید.
0 دیدگاه