ورود به جانویس

چگونه ارزیابی لینکدین می‌تواند برند ما را زنده نگهدارد!

چگونه ارزیابی لینکدین می‌تواند برند ما را زنده نگهدارد!
چگونه ارزیابی لینکدین می‌تواند برند ما را زنده نگهدارد!

همانطور که می‌دانید، لینکدین بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی حرفه‌ای در دنیاست! لینکدین تنها برای بارگذاری اطلاعات درباره مشاغل مختلف نیست؛ بلکه با داشتن ۸۱۰ میلیون عضو و رشد ۳۰ درصدی در بخش‌های مختلف در سال ۲۰۲۰، به یک مرکز پرقدرت برای حمایت از کارمندان، حرفه‌ای‌ها، برندها و موارد دیگر تبدیل شده است.

پس نیازی به تعریف از اهمیت و فراگیری لینکدین نیست و شما بهتر از من این را می‌دانید! لینکدین همگام با زمان پیش می‌رود؛ برای انجام یک ارزیابی لینکدین مناسب که به شما کمک می‌کند حداکثر بهره‌وری را از این پلتفرم داشته باشید، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

برای ارزیابی لینکدین، ابتدا دستی به سر و صورت پروفایل‌تان بکشید!

در ابتدا برویم سراغ پروفایل

تکمیل پروفایل در لینکدین، اهمیت بسیار بالایی دارد. با توجه به اطلاعاتی که لینکدین منتشر کرده، کامل بودن یک پروفایل، ۳۰ درصد بر بازدید هفتگی آن اضافه می‌کند.

پروفایل شما، نقطه طلایی‌ای است که می‌توانید در آن به خوبی برندتان را به دیگران معرفی کنید و در اولین برخورد، تاثیر قابل توجهی بر فالوورها، سرمایه گذاران، مشتری‌ها و حتی افرادی داشته باشید که به دنبال شغل هستند. در این بخش گام‌های اصلی برای تکمیل پروفایل و پیشرفته‌تر کردن آن بیان می‌کنیم:

گام اول: کامل کردن پروفایل به معنای واقعی!

اگر تاکنون پروفایل شرکت‌تان را کامل نکرده‌اید، احتمالا این خونه‌های سبز و سفید رنگ تصویر زیر را مرتبا مشاهده می‌کنید.

نحوه تشخیص کامل بودن پروفایل در لینکدین

شروع ارزیابی در این مرحله بی فایده است؛ چرا که هنوز مرحله ابتدایی، یعنی تکمیل پروفایل انجام نشده. پس در ابتدای کار سعی کنید پروفایل‌تان را کامل کنید و اگر پروفایل کاملی دارید، مطمئن شوید که آن را به روز کرده‌اید.

این‌ها اطلاعات اولیه‌ای‌ست که باید در پروفایل برند شما وجود داشته باشد:

  • نوع شرکت
  • اندازه شرکت شما
  • آدرس وب‌سایت
  • توضیحات کامل درباره کارتان
  • لوگوی مناسب
  • آدرس
  • اولین پست
  • هشتگ‌ها

گام دوم: داشتن سئو مناسب

قسمت About پروفایل، بهترین مکان برای شماست که داستان شرکت‌تان را تعریف کنید و از ماموریتی که دارید صحبت کنید.

در این قسمت امکان نوشتن حدودا ۲۰۰۰ کاراکتر برای شما فراهم است؛ پس موقعیت مناسبی دارید تا سئوی صفحه‌تان را تقویت کنید. با اینکار می‌توانید هم در جست‌وجوهای لینکدین و هم گوگل جز صفحات اولیه نمایش داده شده باشید. (توجه کنید ۱۵۷ کاراکتر اولی که می‌نویسید در سرچ‌ها نمایش داده می‌شود.)

به عنوان نمونه، صفحه گرامرلی (Grammarly) را نگاه کنید. آن‌ها بر روی محصول خود و اهداف بشر دوستانه‌ای که داشتند تمرکز کردند.

صفحه برنامه گرامرلی در لینکدین

برای تقویت سئو مهم‌ترین راهکاری که می‌توانید با آن‌ بهتر دیده شوید، استفاده از کلمات کلیدی مرتبط و متنوع است که بتواند شما را در جست‌وجوها بالا بیاورد. و در عین حال اهمیت و تاثیر خلاقیت را نیز دست کم نگیرید و تا می‌توانید ابتکار و نوآوری داشته باشید.

گام سوم: درباره سیاست‌های دورکاری شرکت صحبت کنید.

یکی از فاکتورهای اصلی که جویندگان کار! به آن توجه دارند، امکان دورکاری می‌باشد. امروزه بیشتر افرادی که به دنبال شغل می‌گردند، ترجیح می‌دهند کاری پیدا کنند که انعطاف پذیر باشد و ترکیبی از دورکاری و کار در محیط شرکت باشد. جالب است بدانید درصد افرادی که مایل به دورکاری یا ترکیبی از آن با کار در محیط کار هستند، با همه‌گیری کرونا، از ۳۰ درصد به ۵۲ درصد رسیده است.

می‌توانید از قسمت Workplace module درباره نحوه کار کارمندان به مخاطبان‌تان اطلاعات بدهید و آن‌ها را از نحوه کار در شرکت آگاه سازید.

گام چهارم: پیروی از استانداردهای لینکدین برای تنظیم پروفایل

مسلما اگر بهترین شرکت دنیا را هم داشته باشید اما یک پروفایل و لوگوی مناسب برای آن طراحی نکرده باشید، نمی‌توانید به خوبی خودتان را به دنیا نشان دهید.

لوگو

آیا لوگوی شما به خوبی برندتان را نشان می‌دهد؟ آیا اندازه مناسبی دارد؟ آیا واضح و قابل فهم به نظر می‌رسد؟

لوگوی مناسب با برندتان باعث می‌شود که شما به راحتی شناخته شوید. بعد از طراحی لوگوی مناسب، مطمئن شوید که اندازه توصیه شده ۳۰۰×۳۰۰ پیکسل را دارد و در فرمت PNG، JPG و یا GIF می‌باشد.

تصویر زمینه

تصویر زمینه در اندازه توصیه شده ۱۹۱×۱۱۲۸ باشد. تصویر پشت صفحه شما می‌تواند شامل یک یا چند مورد زیر باشد:

  • تاکید بر برندسازی
  • نمایش محصولات خود
  • برجسته کردن کاری که شرکت شما انجام می‌دهد
  • تجسمی از فرهنگ و ارزش‌های شرکت
  • تبلیغ محصولات یا رویدادهای آینده شرکت

به عنوان نمونه، صفحه آدیداس (adidas) را در نظر بگیرید. شرکت‌های B2C مثل آدیداس می‌تواند وسعت و همه‌گیری محصولات‌شان را در پروفایل خود به نمایش بگذارند.

تصویر زمینه صفحه لینکدین آدیداس

یا شرکت ماکروسافت (Microsoft) در تصویر زمینه خود از رنگ‌هایی استفاده کرده است که نمایان‌گر برندشان می‌باشد.

تصویر پس زمینه ماکروسافت در لینکدین که تشکیل شده از رنگ‌های آبی قرمز سبز و زرد

قدم پنجم: آیا قدرت صفحه‌تان را دست کم میگیرید؟

اقدامات سنجیده در صفحه لینکدین‌تان می‌تواند تبلیغات شما را فراتر از یک بازاریابی معمولی ببرد. لینکدین قابلیت‌های متنوعی دارد که با کمی جست‌وجو می‌توانید به راحتی از آن‌ها برای گسترش کسب و کارتان استفاده کنید. به عنوان نمونه، استفاده از رویدادها و هم‌چنین برگزاری لایو در لینکدین، می‌تواند تاثیر بسیار خوبی بر کسب و کار شما داشته باشید.


مخاطبان خود را بشناسید.

شناخت مخاطبان‌تان باعث می‌شود که بدانید برای رسیدن به مخاطبان هدف باید چه اقداماتی انجام دهید، چطور صفحه‌تان را ویرایش کنید و چه محتواهایی قرار دهید. به عنوان مثال، مخاطبانی که عموما تشکیل شده‌اند از مدیران و هیئت رئیسه، نیازهای متفاوتی نسبت به کارآموزان دارند.

اما چطور باید مخاطبان‌تان را بشناسید؟ یک راه استفاده از ابزارهای آنالیز لینکدین می‌باشد تا بدانید چه گروهی از افراد در تعامل با محتوای شما هستند.


محتواهای‌تان را مرتبا گردگیری کنید!

با توجه به اینکه از هر ۱۰ کاربر لینکدین، ۶ نفرشان به دنبال این هستند که بدانند درون صنایع چه می‌گذرد و مایل‌اند با صنایع مختلف در ارتباط باشند، فرصتی مناسب برای شما به وجود می‌آید تا خود را به دیگران معرفی کنید و اعتبار کسب کنید. اصلاح استراتژی محتوا، بخش مهمی برای کسب اعتماد و شهرت در میان کاربران می‌باشد. در اینجا چند نکته برای انجام ارزیابی محتوای شما وجود دارد:

گام اول: پست‌های خود را آنالیز کنید.

داشتن گزارش عملکرد به صورت دوره‌ای، می‌تواند اشکالات شما در مسیر پیش روی‌تان را نشان دهد تا بتوانید آن‌ها را اصلاح کنید. برای آنالیز محتوای خود در لینکدین می‌توانید از ابزارهای آنالیزی که در مقاله «۱۲ ابزار آنالیز لینکدین که باید بشناسید» معرفی شده است استفاده کنید.

گام دوم: بدانید چه کارهایی جواب می‌دهد!

با توجه به الگوریتم جدید لینکدین که محتواهای مختلف را در فید خبری الویت‌بندی می‌کند، مهم است بدانید که مخاطبان با چه محتوایی تعامل برقرار می‌کنند و از چه مدل محتواهایی بیشتر استقبال می‌شود.

انواع مختلفی محتوا وجود دارد که می‌توانید در لینکدین منتشر کنید؛ مقالات، پست‌های متنی، فایل‌های PDF و پست‌های چند صفحه‌ای، عکس‌ها، نظرسنجی‌ها و ویدیوها همگی از جمله محتواهایی هستند که در لینکدین بارگذاری می‌شوند. دانستن اینکه کدام یک از این محتواها بهتر برای صفحه شما جواب می‌دهد، بسته به استراتژی‌ای دارد که برای کارتان دارید.

قدم سوم: ارزیابی کیفیت محتوا

چه محتوایی به خوبی دیده نشد و چه عواملی بر کیفیت آن تاثیرگذار بود؟ چه محتوایی اسپم شناخته شد و دردسرساز!؟

عوامل مختلفی وجود دارد که می‌تواند منجر شود محتوای شما در الگوریتم جدید لینکدین، به عنوان اسپم شناسایی شود. در اینجا چند باید و نباید برای جلوگیری از این مورد آورده شده است:

  • به هر طریقی درخواست لایک و کامنت نکنید.
  • بهتر است که بین ۳ تا ۵ هشتگ مرتبط با کارتان داشته باشید.
  • درباره موضوعاتی تحقیق کنید که ترند شده هستند و مورد توجه مخاطبان قرار می‌گیرند.
  • با ابزار پیشنهادهای محتوای لینکدین، به دنبال محتواهای با کیفیت باشید.

قدم چهارم: بدانید چه زمان‌هایی باید در لینکدین پست بارگذاری کنید.

زمان‌بندی همه چیز است! برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آنکه چه زمان‌هایی مناسب پست گذاشتن در لینکدین است، مقاله «بهترین زمان پست گذاشتن در لینکدین چه زمانی است؟» را مطالعه کنید. البته یک کار دیگر هم انجام دهید؛ پست‌هایی که تا کنون بارگذاری کرده‌اید را ارزیابی کنید، تا ببینید هنگام انتشار آن‌ها از الگوی خاصی پیروی کرده‌اید یا خیر تا عوامل محبوب شدن آن‌ها را متوجه شوید.


هزینه مربوط به کمپین‌ها را مدیریت کنید.

با توجه به اینکه هزینه تبلیغات در لینکدین در اواخر سال ۲۰۲۱، بالاتر از اینستاگرام، یوتیوب، پینترست، فیس‌بوک و توییتر شده است. باید هوشمندانه هزینه کنید. پس کمپین‌های خود را آنالیز کنید تا موارد اضافی و تکراری که را حذف کنید.

ارزیابی هزینه مربوط به کمپین‌ها به شما کمک می‌کند تا متوجه شوید چه تبلیغاتی خوب عمل می‌کند و چه تبلیغی عملکرد ضعیفی دارد و چرا؟ آیا با مخاطبان مناسبی در تماس هستید؟ طیف مخاطبان‌تان گسترده است یا محدود؟

مخاطبان هدف را پیدا کنید.

اگر دریافتید که با مخاطبان مناسبی در ارتباط نیستید، تحقیق روی مخاطبان را مجددا بررسی کرده و اهداف‌تان را اصلاح کنید.

درنهایت بعد از تعیین مخاطبان، قالب‌های تبلیغاتی که تا کنون امتحان نکرده‌اید را آزمایش کنید و ببینید کدام قالب‌ها و تصاویر با محتوای شما همخوانی بیشتری دارد و از آن استقبال می‌شود.


عملکرد رقیبان را ارزیابی کنید.

بررسی عملکرد رقبا به شما کمک می‌کند تا نقاط ضعف و قدرت در حرفه‌تان را بهتر بشناسید، الهام بگیرید و فرصت‌هایی برای متمایز کردن استراتژی خود پیدا کنید. در اواخر سال ۲۰۲۱، لینکدین قابلیتی در پلتفرم خود ایجاد کرد که به شما این امکان را می‌دهد عملکرد ۹ رقیب خود را تجزیه و تحلیل کنید.

در این مقاله سعی کردیم به طور کلی، مهم‌ترین پارامترهایی که می‌تواند بر استراتژی کسب و کار شما در لینکدین تاثیرگذار باشد را معرفی کنیم. عواملی که با توجه بیشتر به آن‌ها می‌توانید تحولی در کسب و کارتان داشته باشید و به موفقیت نزدیک‌تر شوید.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌بندی‌ها