ورود به جانویس

آموزش قدم به قدم استفاده از بیزینس پروفایل اینستاگرام

آموزش قدم به قدم استفاده از بیزینس پروفایل اینستاگرام
آموزش قدم به قدم استفاده از بیزینس پروفایل اینستاگرام

بیزینس پروفایل اینستاگرام بهترین نوع اکانت برای افرادی که در این اپلیکیشن کسب‌وکار دارند، می‌باشد. همانطور که می‌دانید اینستاگرام از زمان تاسیس، آپدیت‌های زیادی برای راحتی و پیشرفت کاربران ارائه داده‌است. در سال ۲۰۱۶ قابلیت بیزینس پروفایل را به این اپلیکشن اضافه کرد و امکاناتی را برای این قابلیت قرار داد که دیگر انواع اکانت‌ها به آن دسترسی ندارند. در نتیجه می‌توان گفت اگر تمایل دارید کسب‌کاری را در این پلتفرم راه‌اندازی کنید اولین قدم بیزینسی کردن اکانت اینستاگرام می‌باشد و همچنین  اگر می‌خواهید به امکانات بیزینس پروفایل اینستاگرام دسترسی داشته‌باشید، ابتدا باید صفحه‌ی خود را به عنوان صفحه‌ای تجاری به اینستاگرام معرفی کنید.

استفاده از این قابلیت رایگان می‌باشد و شما به راحتی می‌توانید اکانت اینستاگرام‌تان را به اکانتی تجاری تبدیل کنید. اگر می‌خواهید اکانت اینستاگرام خود را بیزینسی کنید ادامه‌ی این مطلب را از دست ندهید چرا که می‌تواند راهنمای شما در این مسیر باشد:

اکانت تجاری یا بیزینس پروفایل اینستاگرام (Business Profile)

برای معرفی اکانت خود به عنوان بیزینس پروفایل، قبل از هر چیزی باید بدانیم دقیقا اکانت تجاری چیست؟ همانطور که گفتیم این قابلیت برای افرادی است که می‌خواهند از اینستاگرام استفاده‌ی تجاری کنند. به عبارتی دیگر بیزینس پروفایل برای کسانی است که قصد کسب‌درآمد از این پلتفرم دارند. همچنین امکاناتی که این قابلیت در اختیارتان قرار می‌دهد، کمک‌دهنده به فروش بیشتر کسب‌وکارتان است.

بیزینس پروفایل اینستاگرام و امکانات آن

حال که به صورت کلی با قابلیت بیزینس پروفایل اینستاگرام آشنا شدیم، بیاید امکانات ویژه‌‌ی آن را با هم بررسی کنیم:

۱) دکمه‌ی تماس یا Contact Button

دکمه‌ی تماس بهترین و مهم‌ترین ویژگی است که اینستاگرام در اختیار کاربران خود قرار داده‌است. چرا که لازمه‌ی هر کسب‌وکار این است که مشتریان بتوانند به خوبی با بیزینس مورد نظر خود ارتباط برقرار کنند. با فعال کردن این گزینه، دکمه‌ی تماس (Contact) در وسط صفحه‌ی پروفایل‌تان نشان داده می‌شود. در مقاله‌ی چگونه گزینه‌ی کانتکت اینستاگرام را فعال کنیم؟ این قابلیت را مفصل توضیح داده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم اگر بیزینس پروفایل دارید این قابلیت را حتما فعال کنید و وجود آن را به مخاطبان خود اطلاع دهید.

۲) ابزار آنالیز اینستاگرام یا Instagram Insights

یکی از مواردی که به فروش بیشتر در کسب‌وکارها کمک می‌کند، شناخت مشتری و مخاطبان می‌باشد. با این ابزار به راحتی می‌توانید مخاطبان صفحه‌ی بیزینسی خود را آنالیز کنید و تا حدود زیادی آن‌ها را بشناسید. همچنین ابزار آنالیز اینستاگرام به شما این امکان را می‌دهد که به آمار مربوط به هر پست دسترسی داشته باشید. در مقاله‌ی هر آن چیزی که درباره ابزار آنالیز Insights اینستاگرام باید بدانید! زیر و بم این قابلیت را برایتان آورده‌ایم.

۳) امکان قرار دادن لینک در استوری

برای استفاده از این قابلیت نه تنها نیاز است که اکانت خود را بیزنسی کنید بلکه لازم است بیش از ۱۰K فالوور داشته‌باشید. همانطور که مشخص است در استوری می‌توانید داستانی را روایت کنید و به مدت ۲۴ ساعت این داستان و محتوا در پیج‌تان در قسمت استوری باقی خواهد ماند. قرار دادن لینک در استوری مخاطب را ترغیب می‌کند که به سراغ محتوای موجود در آن لینک بروند. استفاده از این قابلیت می‌تواند بازخورد خوبی به همراه داشته‌باشد چرا که رفتن به یک لینک از طریق استوری برای مخاطب آسان است.

۴) تبلیغات در اینستاگرام یا Instagram ads

جذاب‌ترین قابلیت بیزینس پروفایل اینستاگرام، سهولت در تبلیغات است. به عبارتی می‌توانید هر یک از پست‌های پیج‌تان را به یک تبلیغ تبدیل کنید یا به اصطلاح آن را پروموت کنید. برای استفاده از این قابلیت کافیست پست مورد نظرتان را انتخاب کنید و گزینه‌ی Promote را انتخاب کنید.

۵) امکان طراحی پاسخ سریع به دایرکت‌ها

Quick replies یا امکان پاسخ سریع اینگونه است که شما برای سوالات پرتکرار مخاطبان خود از قبل پاسخی در نظر گرفته‌اید. این قابلیت را فعال کنید تا به راحتی و به صورت خودکار پاسخ از قبل آماده شده را برای کاربران ارسال شود.

محدودیت‌های بیزنیس پروفایل اینستاگرام

همانطور که دیدیم این قابلیت فواید بسیاری برای کسب‌وکارها دارد. اما در کنار این فواید دو محدودیت دارد که در ادامه به توضیح آن‌ها می‌پردازیم:

۱) اکانت تجاری را نمی‌توانید پرایوت کنید

پروفایل‌های شخصی می‌توانند عمومی یا پرایوت باشند. اما اکانت بیزینسی را نمی‌توانید خصوصی کنید. البته یک برند هیچگاه نمی‌خواهد خصوصی باشد چرا که بازدید از اکانت با خصوصی کردن آن کاهش می‌یاید.

۲) امکان اتصال به چند اکانت فیسبوک امکان پذیر نیست

در مقابل اکانت شخصی که می‌تواند به چندین اکانت فیسبوک متصل باشد، اکانت‌های بیزینسی تنها می‌توانند به یک اکانت فیسبوک متصل باشد. پس اگر برند شما چندین شاخه و در فیسبوک اکانت‌های مختلفی دارد، فقدان این ویژگی را قطعا در اینستاگرام حس خواهید کرد.

آموزش بیزینسی کردن پروفایل اینستاگرام

  • بیزینسی کردن پروفایل اینستاگرام اصلا کار سختی نیست. کافیست مراحل زیر را به دقت انجام دهید و اکانت خود را بیزینسی کنید:
  • ابتدا در صفحه‌ی پروفایل اینستاگرام، روی سه خط بالا بزنید. در نیم صفحه‌ای که برایتان باز می‌شود گزینه‌ی Setting را انتخاب کنید.
  • پس از انتخاب گزینه‌ی Setting در صفحه‌ی جدید، روی گزینه‌ی Account بزنید. سپس Switch to Professional Account را انتخاب کنید.
  • در ۴ صفحه امکانات بیزینس پروفایل برایتان نمایش داده می‌شود. در هر صفحه گزینه‌ی Continue را بزنید.
آموزش بیزینسی کردن پروفایل اینستاگرام
  • در مرحله‌ی بعد باید حوزه‌ی فعالیت خود را مشخص کنید و اعلام کنید حوزه‌ی فعالیت شما برای دیگران نشان داده شود یا خیر.
  • در صفحه‌ی بعد برای بیزنس اکانت گزینه‌ی Business یا Creator را انتخاب کنید و Next را بزنید. اگر می‌خواهید بدانید کدام گزینه برای کار شما مناسب است، توضیحات آخر مقاله را از دست ندهید.
  • در این مرحله باید اطلاعات شخصی مانند شماره‌ی تلفن، ایمیل و لوکیشن خود را ارسال کنید. سپس گزینه‌ی Next را بزنید. ناگفته نماند با انتخاب گزینه‌ی Don’t use my contact info می‌توانید اطلاعات خواسته شده را وارد نکنید و از این مرحله رد شوید.
  • در صورت تمایل می‌توانید اکانت اینستاگرام مورد نظر را به اکانت فیسبوک متصل کنید یا از این مرحله عبور کنید.در آخر با انتخاب گزینه‌ی Skip پیج شما بیزینسی شده‌است.
مراحل بعدی آموزش بیزینسی کردن پروفایل اینستاگرام

تفاوت‌ Business و Creator در چیست؟

اگر در مرحله‌ی دوم عکس بالا بین دو گزینه‌ی Business و Creator مردد شدید و نمی‌دانید کدام یک برای پیج‌تان مناسب است ادامه‌ی مطلب را از دست ندهید:

  • در بیزنیس پروفایل قابلیت انتشار خودکار وجود دارد. به این معنا می‌توانید تعدادی پست را زمان‌بندی و این گزینه را فعال کنید. سپس پست‌ها در تایم مشخص منتشر می‌شوند.
  • تنها در بیزنس پروفایل قابلیت فروشگاهی کردن پیج امکان پذیر است.
  • پروموت کردن پست‌ها فقط در اکانت بیزینسی ممکن است. (همان پست تبلیغاتی)
  • دسترسی به “Creator Studio” اینستاگرام، که همه‌ی آمار پیج شما را در یک مکان مناسب نمایش می دهد، تنها در اکانت‌های کریکتور ممکن است.
  • قابلیت‌های گزینه‌ی کانتکت در بیزینس پروفایل بیشتر است. به عنوان مثال دسترسی به Call to Action تنها در پیج‌های بیزینسی امکان پذیر است .
  • امکانات اکانت بیزینسی صاحبان برند و پیج‌هلی شرکتی می‌باشد اما پیج کریکتور برای بلاگر‌ها و … کاربرد دارد.

در این مقاله با آموزش بیزینسی کردن اکانت اینستاگرام گام‌به‌گام به شما همراه بودیم. هر سوالی که طی انجام مراحل برایتان پیش آمد با ما به اشتراک بگذارید.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌بندی‌ها