برای رشد پیجمان، چه تعداد پست در اینستاگرام بگذاریم؟


یکی از مهمترین سوالاتی که همواره ذهن کسبوکارها را به خود مشغول میکند، این است که :«چه تعداد پست در اینستاگرام بذارم؟ تا از محتوای پیجم استقبال بشه و اصطلاحا کارم بگیره!» جواب ما این است: این مسئله به موارد زیادی وابستهست و تقریبا برای اکانتهای مختلف متفاوت میباشد.
هیچ اکسیر جادویی وجود ندارد که بگوییم با ریختن آن روی لپتاپ یا با بو کشیدن آن توانایی این را پیدا میکنید که یک شبه میلیونها فالوور بدست بیاورید و رشد سریعی داشته باشید! لازم است بدانید که ما در هر زمینهای آهسته و پیوسته رشد میکنیم و این تقریبا یک حقیقت غیرقابل انکار است.
تنها راه برای دانستن اینکه چه تعداد پست سبب رشد پیج شما میشود، حساب کتاب است! دفتر و قلم بردارید و در ابتدا تعداد دفعاتی که در طول یک هفته پست گذاشتهاید و نرخ تغییرات فالوورهای پیجتان را یادداشت کنید.
هر تغییری که در هفتههای بعدی ایجاد میشود، مثل: تغییر در تعداد پستهایی که میگذارید، به تبع تاثیری که روی تعداد فالوورهای شما داشته، همه را یادداشت کنید تا درنهایت حساب کار دستتان بیاید و متوجه شوید با چه تعداد پست در هفته، شما فالوورهای بیشتری بدست آوردهاید.
اگر کاملا منظورم را درک نکردهاید، اشکالی ندارد. در این قسمت به کمک یک مثال، موضوع را خیلی بهتر بررسی میکنیم:
قرار شد دست به قلم شویم، اما چطور بنویسیم تا درنهایت با انبوهی از اطلاعات و اعداد نامنظم مواجه نشویم؟
قدم اول: یک برگه تمیز و بزرگ بردارید تا تمام اطلاعاتی که به مرور زمان در آن مینویسید جا شوند. میتوانید از شیتهای اکسل هم برای این کار استفاده کنید، که از نظر من هم بهترین و منظمترین راه نیز استفاده از همین شیتهای اکسل میباشد.
درشیت یا برگهای که درنظر گرفتهاید موارد زیر را یادداشت کنید:
- شمارهگذاری هفتهها
- تعداد فالوورها
- تغییر در تعداد فالوورهای این هفته
- تعداد پستهای این هفته
- یادداشتهای هفته
اگر مایل بودید میتوانید از این شیت آماده نیز استفاده کنید.
قدم دوم: میزان رشد فالوورهای خود را در هر هفته یادداشت کنید و با هفتههای دیگر مقایسه کنید.
توجه داشته باشید که بازه زمانی که انتخاب میکنید مهم است، (مثلا هر هفت روزی یکبار در روزهای شنبه اطلاعات را در جدول خود یادداشت کنید). نباید هر بار بازه را تغییر دهید، در اینصورت اطلاعاتی که بدست میآورید خطا دارند و قابل استناد نخواهند بود.
در اینجا یک نمونه از چیدمان جدول را مشاهده میکنید:

قدم سوم: به تدریج تعداد پستهایی که میگذارید را افزایش دهید و درعین حال هر تغییری که در تعداد فالوورهایتان ایجاد میشود را در جدول یادداشت کنید و اینکار را آنقدر ادامه دهید تا بهترین تعداد پست در هفته را پیدا کنید.
این مثال میتواند به شما در درک مطلب کمک کند:

روند کار در مثال بالا به این صورت میباشد:
- در پنج هفته اول هیچ پستی بارگذاری نشد و بدون پست گذاشتن تعداد فالوورها بین صفر تا نهایتا ۳ عدد افزایش داشت.
- هفته ششم و هفتم شروع به پست گذاشتن کردیم و در این دو هفته متوسط فالوورهایی که اضافه شد ۱۶ نفر بود.
- در هفتههای هشتم و نهم تعداد پستها را به ۲ عدد در هفته افزایش دادیم و متوسط تعداد فالوورهای اضافه شده ۳۷ شد.
- در هفتههای دهم و یازدهم ۳ پست در هفته بارگذاری کردیم و میانگین تعداد افراد جدیدی که به پیج ملحق شدهاند به ۲۳ نفر رسید. با توجه به اینکه نسبت به حالت قبل (۲ پست در هفته) نرخ افزایش فالوورها کمتر شد، برگشتیم به حالت قبل تا از نتایج مطمئن شویم.
- در هفتههای دوازدهم و سیزدهم، ۲ پست در هفته بارگذاری کردیم و متوسط افرادی که پیج اضافه شدند به ۳۴ نفر رسید. بله! یافتیم! بهترین تعداد پست در هفته برای پیج ما همین است.
قدم چهارم: هر چند ماهی یکبار دوباره این آزمایش را تکرار کنید.
اهمیت این تکرار در این است که با هر تغییری مثل: تغییر تعداد فالوورها، اکانت اینستاگرام شما، یا برای آپدیت جدید اینستاگرام، ممکن است نرخ تعداد پستی که باید در اینستاگرام قرار دهید تغییر کند. تکرار این محاسبات باعث میشود دوباره بهترین تعداد پستی که باید در هرهفته قرار دهید را بدست آورید.
چند پیشنهاد برای اینکه بهترین تعداد پست در اینستاگرام خود را پیدا کنید.
با انجام آزمایش، ما به این نتیجه رسیدیم که ممکن است این محاسبات در همه شرایط و برای همه نوع پیجی درست انجام نشود؛ برای همین چند نکته زیر را بیان میکنیم تا با اثر دادن آنها نتایج دقیقتری بدست آورید:
- در زمان انجام آزمایش، سعی کنید بقیه پارامترها را ثابت نگه دارید و تنها عاملی که تغییر میکند، تعداد پستهایی باشد که در هفته میگذارید؛ با اینکار تاثیر عوامل دیگر روی نرخ فالوورهای افزوده شده کم میشود و خطای محاسبات کاهش مییابد.
- برای هر تغییری که در تعداد پستهای خود میدهید، دو تا سه هفته صبر کنید؛ چرا این را میگوییم؟ تا تاثیر کیفیت پستها را بر تعداد فالوورها کمتر کنید. درواقع ممکن است در یک هفته به علت موضوعی که پست میکنید افراد بیشتری جذب شوند و در هفتهای دیگر نه! ما میخواهیم تاثیر این عامل کمتر در اندازهگیریهایمان دیده شود، برای همین پیشنهاد میکنیم مثلا دو یا سه هفته دو پست بگذارید و بعد بروید سراغ سه پست در هفته، ( و باز دو تا سه هفته سه پست بگذارید و بعد تعداد پستها را تغییر دهید).
- تعداد استوریهایی که میگذارید قبول نیست! تعداد استوریهایی که میگذارید، تاثیر زیادی در جذب فالوور ندارد و بیشتر در حفظ آنها موثر هست. پس در این محاسبات از تاثیرات اندک آنها صرف نظر میکنیم.
- محتوای پستهایی که میگذارید، بسیار بیشتر از تعداد پستهایی که میگذارید در جذب فالوور تاثیر دارد، پس حواستان حتما به این موضوع باشد و همیشه محتوای مناسبی داشته باشید.
- بهتر است که از برنامههای ارسال خودکار پست در اینستاگرام استفاده کنید، تا ارسال پستها وقت کمتری از شما بگیرد.
و تمام!
طرحی که در این مقاله معرفی کردیم، بسیار ساده است و به کمک آن میتوانید کنترل بیشتری بر رابطهی تعداد فالوورها و تعداد پستهایی که میگذارید داشته باشید. امیدواریم که خواندن این مقاله برای شما مفید بوده باشد :)
منبع: bettermarketing.pub
0 دیدگاه